Yıldızların Altında Klasik Müzik Tadı

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe akşamlarını müzikle süslüyor.

ARŞİV 25.08.2015 11:52:00 0
Yıldızların Altında Klasik Müzik Tadı

Sanat yönetmenliğini Figen Ayhan Karakelle'nin üstlendiği Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri'nin ilkinin gerçekleştiği Marina Klasik sahnesinde seçkin sanatçılar başarılı bir performans gösterdi.

 

"Yakamoza Şarkılar" konsepti ile Bariton Eralp Kıyıcı, Soprano Aslı Akar ve Piyanist Duygu İnandık, unutulmaz bir şan konseri verdi. Klasik müzikseverlerin yoğun bir katılımda bulunduğu konserde "O Mio Babbino Caro, Vien Leonora, Votre Toast, Pace Pace Mio Dio, Seranade, Mona Lisa, Sevdim Bir Genç kadını, Dinle Sevgili, Papatya Gibisin"  ve daha birçok parça gökyüzü semalarında yükseldi.

 

Sanatçılara çiçek ve plaket takdim eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, başta Sanat Yönetmeni Figen Ayhan Karakelle'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederek "Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri' nin bu sene ilkini yaşıyoruz. Bugünü tarih yazacak ve Beylikdüzü Klasik devamlı hale gelecek. Bu eşsiz anı biz hiç unutmayacağız. Siz de unutmayacaksınız. Türkiye'de maalesef zor günler yaşanıyor. Bunun farkındayız ve hassasiyet içindeyiz. Bugün notalardan sevgiye ve barışa olan çağrıları dinledik. Beylikdüzü'nden tüm Türkiye'ye selam olsun" şeklinde  konuştu.

 

Beylikdüzü West Marina yönetimi de sanatçılara plaket takdim etti. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, 26 ve 28 Ağustos'ta Koruda Klasik ve Meydanda Klasik olmak üzere değerleri sanatçıların sahnesi ile devam edecek.