Yeşilova Esnaf'ta Selçuk  ile devam kararı

İstanbul  Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor, tecrübeli teknik adamları Selçuk Aydın ile yeniden anlaşmaya vardı.

SPOR 14.06.2022 07:13:00 0
Yeşilova Esnaf


İstanbul  Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor, tecrübeli teknik adamları Selçuk Aydın ile yeniden anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon grupa maçlarında başarı göstererek klasmana kalma başarısı yaşatan Selçuk Aydın  ile yola devam kararı aldığını açıkladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor Kulübü Başkan yardımcısı ve futbol şube sorumlusu Mehmet Cem Özel ;  “ Selçuk Aydın ile yönetim kurulunca aldığımız karar ve görüşmeler sonucunda yola devam etme kararı aldık. Selçuk Aydın hocamızla önümüzdeki sezon için anlaşmaya vardık ve imzaları attık hayırlı uğurlu olsun. Hocamızın tecrübelerinden bu sene de yararlanmak istiyoruz. Hocamıza inancımız ve güvenimiz tamdır. Selçuk hocamız büyük fedakarlıklar yaparak teklifimizi kabul etti. Bir Yeşilova evladı gibi davrandı. Kendisine ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Yeni sezonun herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Her iki taraf için hayırlı olsun. İç ve dış transfer oyuncular olmak üzere çalışmalarımız devam ediyor'' ifadelerini kullandı.


Teknik direktör Selçuk Aydın ise açıklamasında; ''Bir parçası olmaktan gurur ve onur duyduğumuz Yeşilova Esnafspor, başarısı için çok çalışmamız gerektiği bilinciyle 2022-2023 futbol sezonu için şanlı Yeşilova Esnafspor  ile teknik ekip olarak tekrar anlaşmış bulunmaktayız. Gücümüze güç katarak, biz büyük bir aileyiz anlayışı ile start verdik. Allah'ım utandırmasın...'' dedi.


HABER /Yılmaz AKTEPE

 


Anahtar Kelimeler: Yeşilova Esnaf' Selçuk   devam kararı