Yeşilova Esnafspor liderin yenilmezliğine son verdi

Yeşilova Esnafspor liderin yenilmezliğine 4-0 la son verdi

SPOR 18.03.2023 21:40:00
Yeşilova Esnafspor liderin yenilmezliğine son verdi

 

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta klasman gruplarına klasma hesapları yapan Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor kendi sahasında lider Çekmeköy Bel.Alemdağspor'u 4-0 mağlup ederek yenilmezliğine son verdi.


Ligin 18.Haftası Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadında Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor ile Çekmeköy Bel.Alemdağspor arasındaki mücadele  soğuk ve yağmurlu havada oynanan müsabaka büyük bir heyecana sahne oldu.
17 maçta yenilgi görmeyen lider Çekmeköy Bel.Alemdağspor , deplasmanda Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor'a konuk oldu. Mücadelenin başından itibaren etkili bir oyun ortaya koyan yeşil beyazlılar da Doğukan ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu karşılaşma orta hakemi Özer Bektaş penaltı noktasını gösterdi .Yeşilova Esnafspor'da topun başına geçen Hacı Arif  8.Dakikada topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
18.Dakikada Ömer Faruk sol taraftan kullandığı köşe atışı ikinci kez Çekmeköy Bel.Alemdağspor ağları ile buluştu  ev sahibi Yeşilova Esnafspor ilk yarı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Yeşilova Esnafspor ikinci yarıda da üstün olan taraf oldu. 56.Dakikada Doğukan atılan uzun topla kaleci Orhan ile karşı karşıya kaldı kalecinin solundan topu ağlara yollayarak skoru 3-0'a taşıyan golü kaydederken yeşil beyazlılar farkı açmak için ataklarını hızlandırdı.Müsabaka bu sonuçla bitmesi beklenirken 90.Dakikada Melih Miraç'ın kafa vuruşu karşılaşmanın skorunu belirleyen golü kaydetti.
Grubunda zirve mücadelesi veren  Yeşilova Esnafspor  lider Çekmeköy Bel.Alemdağspor ’u 4-0 mağlup ederek iddiasını sürdüren lider Çekmeköy Bel.Alemdağ spor'un 17 hafta süren yenilmezliğine son vermiş oldu.


Haber / Yılmaz AKTEPE