Sinopspor farklı kazandı: 5-1

Yedi maçta 7 galibiyetle zirveye kurulan Küçükçekmece Sinopspor, liderliğini sürdürüyor.

SPOR 13.11.2022 17:46:00
Sinopspor farklı kazandı: 5-1

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren, sezon başından itibaren başarılı sonuçlar elde eden, yedi maçta 7 galibiyetle zirveye kurulan Küçükçekmece Sinopspor, liderliğini sürdürüyor.


Kocaeli Bölgesinden Serdar Demirkay,Muhammed Tutak,Ömer Faruk Duman ve Tolga Türksever hakem triosu yönetti.
Lider takım, Küçükçekmece Sinopspor İBB Florya Şenlikköy' de konuk ettiği Sakarya Kazımpaşa Birlikspor’u, rahat futbolun ardından 5-1’le puansız gönderdi.
Maçın başından itibaren adeta tek kale oynayan Küçükçekmece Sinopspor, maçın ilk yarısını 23.Dakikada Oğuzhan'ın attığı gole 1-0 önde bitirdi.
Maçın ikinci yarısında da tek kale oynayan ve ikinci yarıya fırtına gibi giren Küçükçekmece Sinopspor, 52.Dakika Umut' la ikinci golünü attı. 65.Dakikada Semih Öz 79.Dakikada Erman ve 82.Dakikada Semih Küçük farkı açtı. Müsabakanın son golü misafir takım Sakarya Kazımpaşa Birlikspor 89.Dakikada Furkan ile tek golü buldu vuruşunda top ağlarla buluştu ve Küçükçekmece Sinopspor sahadan 5-1 farklı galibiyetle ayrıldı.
Bu sonucun ardından Küçükçekmece Sinopspor 7 maçta 7 galibiyet alarak 21 puanla liderliğini sürdürürken, Kazımpaşa Birlikspor 6 puanda kalmış oldu.
HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Sinopspor farklı kazandı: -