Mustafa Günaydın AK Parti Beylikdüzü Bel. Bşk. Adayı Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday adayının Mustafa Günaydın olduğunu açıkladı.

BEYLİKDÜZÜ 20.01.2024 14:00:00 0
Mustafa Günaydın AK Parti Beylikdüzü Bel. Bşk. Adayı Oldu

 

 

AK PARTİ BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 
MUSTAFA GÜNAYDIN KİMDİR?

 

Aslen Trabzonlu olan Mustafa Günaydın, 29 Ağustos 1971 tarihinde İstanbul Bayrampaşa'da dünyaya gelmiştir.

Nişantaşı Üniversitesi İç Mimarlık, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümlerinden mezun olan Mustafa Günaydın, çift dal lisans eğitimi ile Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

 

1957 yılında kurulan Tekstil ve İnşaat firmasının ikinci kuşak temsilcisi olup firmanın yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. Beylikdüzü ilçesinde Kaymakamlık, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti, Kızılay, Yeşilay gibi birçok sivil toplum kuruluşunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif görev almıştır.

Siyasi hayatına 2009-2014 yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak başlamıştır. 2019 yılı yerel seçimlerinde Beylikdüzü ilçesinden Büyükşehir Meclis Üyesi adayı olarak devam etmiş, 1 Şubat 2021 tarihinde yapılan Beylikdüzü 4. Olağan Kongresinde AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı görevine seçilmiştir. Evli ve 3 çocuğu olup bir torunu bulunmaktadır.