MHP Güçlü Siyaset Lider Türkiye Toplantısı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. Bölge İstişare Toplantısı Kaya Otel’ de gerçekleşti.

POLİTİKA 27.11.2021 13:16:00 0
MHP Güçlü Siyaset Lider Türkiye Toplantısı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. Bölge İstişare Toplantısı Kaya Otel’ de gerçekleşti.

 

Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, İstanbul Milletvekili Dr.Hayati Arkaz, MHP MYK üyeleri Gökhan Türkeş Öngel ile Bahattin Şengül, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları temsilcileri, Kadın Kolları Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Toplantının ilk konuşmasını yapan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, 2023 seçimlerini partisi tarafından önemsediklerini belirtti.

Birol Gür İBB Başkanı İmamoğlu ile ilgili şunları söyledi “İki buçuk yıldır İBB yi yöneten beyefendi seçim öncesi İstanbul’ da çeşitli mahalle ve semtlerde 40 adet doğumhane, 20 adet Kadın Sağlık Merkezi, 10 adet Çocuk Sağlığı Merkezi açmak gibi vaatlerde bulundu, kadınlarımıza sorarım vaatlerine geldi mi açıldığını gördünüz mü? Verdiği vaatleri yerine getirmediği, İstanbul’ a hizmet etmediğini için bu beyefendinin 2023 seçimlerinde gitmesi gerekir.”

 

 

Milletvekili Dr. Hayati Arkaz “CHP, HDP Ne Diyorsa Yapıyor”

“15 Temmuz Gecesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ nin “Hükümetin yanındayız “ demeciyle teröristlerle müzakere bitmiştir, mücadele başlamıştır. Kazdıkları hendeklere gömüldüler, gömülmeye de devam ediyor.

Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı Harekatlarına giderken Türk askerinin “düğüne gidiyoruz, bizi beklemesinler” şeklindeki sözlerini hatırlatan Arkaz, “İşte bizim özümüz sözümüz budur. Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.”dedi.

Arkaz PKK terörü ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye’ de maddi ve manevi çok büyük zararı olan PKK terörü bitmiştir. 2 trilyon 200 milyar liranın üzerinde devletimize zararı olmuştur. Yaklaşık 10 bin küsur şehidimiz, 7 bin kadar gazimiz var. Teröristin kafası ezilmiştir, görüldüğü yerde kafaları ezilecektir.”

CHP nin düştüğü durumlardan son derece rahatsız olduklarını ifade eden Hayati Arkaz “ Atatürk’ün kurduğu 98 yıllık CHP maalesef terör örgütlerine teslim olmuştur. CHP ye oy veren seçmenlerin başımızın üstünde yeri vardır, üst düzeyler HDP ne derse yapıyorlar. Allah bunlara fırsat vermesin. “

Konuşmasının bir bölümünde iki yıldır yaşanan pandemi konusuna değinen Dr:Arkaz “ virüs mücadelesinde Türk Hekimlerimiz çok başarılı, hastanelerimiz çok mükemmel, ülkemizde köklü bir sağlık sistemi var. Toplam sayısı 170 binin üzerinde olan ülkenin her tarafında görevini başarıyla yürüten tüm doktorlarımıza , sayısı 1 milyon 200.000 civarında olan sağlık çalışanlarına sizlerin huzurunuzda teşekkür ederim.” dedi. 

Türkiye’ de 8,5 milyon vatandaşın aşısız olduğunu ifade eden Dr.Arkaz “Aşı olmayan vatandaşlarımızın aşılarını mutlaka yaptırmaları gerekir. Onları ikna ederek aşı olmaya razı etmek görevi de bizlere sizlere düşmekte.“ dedi.

Dövizteki iniş ve çıkışların dış kaynaklı olduğunu söyleyen Arkaz, altyapısı çok güçlü olan Türkiye Cumhuriyeti’ nin bunun da altından kalkacağını bu dönemlerin hep birlikte atılacağını ifade ederek konuşmasını bitirdi.

 

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu ise “Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyin sizlere selam ve muhabbetleri arz ediyorum” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarını, ömrünü Türklük için harcamış Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ i ve rahmeti rahmana kavuşmuş tüm dava büyüklerimizi bu vesileyle rahmet ve minnetle anıyorum, ruhları şad olsun. “

Aksu "Terörist Sayısı 180 in Altına Düştü" 

"Yurt içinde 2014 yılında 5750 olan terörist sayısının 180 in altına düştüğünü görüyoruz. 1984 yılından bu yana bölücü terör örgütü PKK ile yapılan mücadelede ilk defa kırılma ve sonuç alınma noktasına gelindiğini memnuniyetle görüyoruz. Bu mücadelede en asgari olarak 2 trilyon 250 milyon dolar harcanmıştır."

Darbe girişimiyle elde edemediklerini ekonomi üzerinden yapmak istediklerine şahit olduk. Bugünkü döviz kurunundaki yükselmede spekülatif hareketler aramak gerekir.

 

"2023 Seçimlerini Kazanacağız " 

 

"Muhallefet ne derse dersin terörist Demirtaş’ ın bulunduğu delikten hücreden verdiği talimatla anında 6 saat sonra 7 bölgede miting kararı alsın. Düştükleri bu zilletten utanmasınlar ama aziz milletimizin feraseti bütün bunları görmeye muktedir ve yeterli. O nedenle inşallah 2023 yılında Cumhur İttifakkının birlikteliğinde yine seçimlerden zaferle çıkacağız ve aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. "