Lider Azimspor 3-0 kazandı

Küçükçekmece Kanarya Azimspor ligin 9.Haftasında grubun güçlü takımlarından Fatih Çelikspor'u 3-0 yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak liderliği sürdürdü.

SPOR 8.05.2022 20:40:00 0
Lider Azimspor 3-0 kazandı


İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grupta Lider Küçükçekmece Kanarya Azimspor ligin 9.Haftasında grubun güçlü takımlarından Fatih Çelikspor'u 3-0 yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak liderliği sürdürdü.


Küçükçekmece Kanarya Sahasında Kanarya Azimspor, Fatih Çelikspor takımları 9.Hafta karşılaştı haftanın önemli maçını Mehmet Can Aktaş, Rahime Kılıç ve Tuğberk Serkan Lama hakem üçlüsü yönetti.


Maçın 32’inci dakikasında ev sahibi Kanarya Azimspor penaltı kazandı, topun başına geçen Hacı Arif topu ağlarına yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.  İlk yarıda başka gol olmadı ve Kanarya Azimspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
Maçın ikinci yarısına farkı artırmak için sahaya çıkan ev sahibi Kanarya Azimspor, tüm hatları ile sağlı solu atakları sıklaştırdı. 69.Dakikada atılan ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Soner kalecinin sağından topu ağlara yollayarak farkı ikiye çıkarırken skor 2-0 oldu 
89.Dakikada Kanarya Azimspor'da ilk golün sahibi Hacı Arif kendisinin ikinci takımının üçüncü karşılaşmanın skorunu belirleyen golünü attı. Mücadelede başka gol olmadı ve kırmızı-siyahlı ekip maçtan 3-0 galip ayrıldı. Ligin 9.Haftasında kendis saha ve seyircisi önünde 3-0 kazanan Kanarya Azimspor puanını 20'ye çıkartarak liderliği sürdürürken şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın sevincini taraftarları ile kutladı.
HABER / Yılmaz AKTEPE

 


Anahtar Kelimeler: Lider Azimspor - kazandı