Küçükçekmece Ufuk 3 Attı 3 Aldı "3-1"

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubu'nda haftanın en önemli maçlarından biri Yeşilova Kemal Aktaş Stadı' ndaydı.

SPOR 5.11.2022 19:01:00
Küçükçekmece Ufuk 3 Attı 3 Aldı

Şampiyonluk mücadelesi veren Küçükçekmece Ufukspor ile Sarıyer takımlarından Yeniköyspor arasındaki mücadelede 4 gol ve bol kaçan pozisyonlar vardı. İlk yarısı 1-1 sona eren maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle Yeniköyspor'u 3-1 mağlup eden Murat Müftüoğlu' nun talebeleri Ufukspor beşinci maç sonunda puanını 10 'a çıkardı.

Müsabakanın başında 5.Dakikada misafir takım Yeniköyspor Samet'in golü ile 1-0 öne geçti . 17.Dakikada Küçükçekmece Ufukspor'un tecrübeli futbolcusu Mehmet Albayrak'ın attığı golle skor eşitlenirken ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya oyuncu değişiği ile ikinci yarıya başlayan Küçükçekmece Ufukspor baskı ve ataklarını sıklaştırdı. Küçükçekmece Ufuk spor'u galibiyeti getiren golleri 57. Dakika Mehmet Albayrak penaltı gollü ile kendisinin ve takımının ikinci golünü attı skor 2-1 oldu. 67.Dakikada sahanın ve günün başarılı ismi Mehmet Albayrak Hattrick yaparak kendini ve yeşil-beyazlıların üçüncü golünü kaydetti ve Küçükçekmece Ufukspor karşılaşmayı 3-1 kazanan takım oldu.

Bu sonuçla Küçükçekmece Ufukspor beş maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 10 puan toplayarak grupta liderin üç puan gerisinde ikincisi sırada yerini aldı. Yeniköyspor ise 7 puanla kalmış oldu.

HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Küçükçekmece "-"