Kayseri'de üreticiye aspir ve yem bitkileri tohumu müjdesi

Kayseri'de üreticiye aspir ve yem bitkileri tohumu müjdesi

EKONOMİ 25.03.2022 10:36:00 0
Kayseri

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, endüstri, ticaret, tarım ve hayvancılık kenti Kayseri’de düzenlenen 17. Kayseri Tarım Fuarı’na katılarak, “Biz sizler için varız, sizlerin yanındayız. Salı günü aspir ve yem bitkileri tohumu dağıtacağız” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi, yaygınlaştırılması ve tarımla uğraşan çiftçilerimizin tarım ve hayvancılık sektörünün sektördeki gelişmeleri makine ve teçhizatları yakından takip etmelerini sağlamayı amaçlayan fuarda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, fuara katılan 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in babası Yahya Kemal Yiğit’i selamlayıp, tüm şehitlere rahmet dileyerek sözlerine başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak bu sezon 16 ilçeye tarım ve hayvancılık alanında 60 milyon TL’lik bir çalışma götüreceklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Tarım ve hayvancılık bizim için olmazsa olmazımız. Biz insanlara hizmet etmeyi seviyoruz. İnsanlarımıza hizmet etmeyi, yol göstermeyi, sahip çıkmayı, Ay yıldızlı Türk bayrağımızın altında birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmamızı mutlaka korumamızın yegâne çözüm ve ilaç olduğunu paylaşmak istiyorum” dedi.

“TOPRAKLARIMIZI DEĞERLENDİRECEĞİZ, MERALARIMIZI ŞENLENDİRECEĞİZ”

Büyükkılıç, bu alanda desteklerinin tüm hızıyla devam edeceğini vurgulayarak, konuşmasında, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak 16 ilçe belediye başkanı kardeşimiz ile beraber sizler için varız, sizlerin yanındayız. Salı günü de aspir ve yem bitkileri tohumu dağıtacağız. Topraklarımızı değerlendireceğiz, meralarımızı şenlendireceğiz. Bu anlayış içerisinde çalışmalarımızı ve gayretimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGF