İGA bin stajyer alımı yapacak

İGA bin stajyer alımı yapacak

YURTTAN 1.06.2022 11:03:20 0
İGA bin stajyer alımı yapacak

İGA İstanbul Havalimanı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından gençleri iş hayatına hazırlayacak Ulusal Staj Programı kapsamında bin üniversite öğrencisini, MT (Management Trainee) Programı’yla da 20 yeni mezunun işe alımını gerçekleştirecek.

İSTANBUL (İGFA) - İGA, İstanbul Havalimanı’nda sağladığı istihdamla binlerce kişiye iş fırsatı sağlarken, geleceğin havacılık uzmanlarının yetişmesi adına Ulusal Staj Programı kapsamında 1.000 stajyer ve MT Programı’yla da 20 yeni mezunu işe alacağını açıkladı.

Türkiye’nin havacılıkta küresel ölçekteki en büyük projelerinden olan; dünya çapında küresel aktarma merkezi olma misyonu taşıyan İGA İstanbul Havalimanı, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, yeniliklere açık 1.000 kişiyi Ulusal Staj Programı kapsamında istihdam edeceğini duyurdu.

İGA’nın dahil olduğu Ulusal Staj Programı ile ulusal ve uluslararası firmaların yanı sıra ekonominin bel kemiği KOBİ ve start-upların yetenek kazanımı konusunda desteklenmesi hedeflendi.

İngilizce seviye tespit sınavına katılacak 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerinden seçilecek stajyerler, operasyonel birimler ağırlıklı olmak üzere, Terminal Operasyon, İGA PASS ve farklı departmanlarda görev alacak.

Şirketlerin çalışma ortamlarını ve kültürlerini keşfedip deneyimleme imkânı sunan Talentopia.co, İGA ile ortaklaşa MT programı uyguluyor. 3 haftalık başvuru süresi sonrası yeni mezunlar İGA İstanbul Havalimanı’nda çalışma fırsatı yakalayacak.

MT Programıyla İGA İstanbul Havalimanı’ndaki staja başvuru yapmak için https://talentopia.co/sirket/iga/ adresi üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.


Haber Kaynak : İGF
Anahtar Kelimeler: iga bin stajyer alımı yapacak