Halk Akademisi Öğrencilerine Teşekkür Belgesi

Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Meslek ve Örgün Eğitim kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

BÜYÜKÇEKMECE 12.06.2023 18:43:00
Halk Akademisi Öğrencilerine Teşekkür Belgesi

 

Kemal Sunal Amfi Tiyatro' da düzenlenen törene Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, İBB Hemşehri STK Koordinatörü Hasan Akkuş, Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, Dr.Rıza Evren Kılcı ve Belediye Kültür İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu, kurs öğretmenleri, kursiyerler ile yakınları katıldı.

 

Törende bir konuşma yapan Koordinatör Gürhan Ozanoğlu; il dışında olması nedeniyle törene katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ ün selamlarını iletti. Ozanoğlu Büyükçekmece Belediyesi olarak bu tür organizasyonları çok önemsediklerini, güzel şeyler yaptıklarını ve her zaman da yapmak için var güçleriyle çalıştıklarını sözlerine ekledi.

 

 

Muhteşem Performanslar sergilediler

 

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri Sahne Sanatları Bale, modern dans, Latin dansları, sirtaki, gitar, keman, Altınköprü Halk Dansları Topluluğu mezuniyet gösterisi ve Meslek ve örgün Eğitim Kursları mezuniyet ve sertifika töreni Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da gerçekleşti. Mezuniyet gösterilerine öğrenci velileri ve sanatseverlerin katılımı yoğun olurken öğrencilerin muhteşem performansları ayakta alkışlandı. Kültür ve sanatın her dalında binlerce öğrencinin daha mezun olduğu törenler renkli ve coşkulu bir biçimde kutlandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2022 – 2023 döneminde eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyer ve eğitmenlerine kutlama mesajı gönderdi.