HALİS KAHRİMAN ESENYURT İÇİN GÖREVE HAZIRIM

Mert Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kahriman, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensubuyla bir araya geldi.

BEYLİKDÜZÜ 19.01.2024 18:56:00 0
HALİS KAHRİMAN ESENYURT İÇİN GÖREVE HAZIRIM

 

CHP'li İşadamı Halis Kahriman, gazetecilere  17 aday adayının bulunduğu Esenyurt Belediye Başkanlığı için kendisinin ve ekip arkadaşlarının hazır olduklarını söyledi.

 

Yaptığı konuşmada DEVA Partisi'ne 28 bin üye katarak rekor kırdığını söyleyen Kahriman , 'Bu üyeler Halis Kahraman için üye olmuştur. Yerel seçimlerde Esenyurt'ta Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkan Adayı olursam, bana bu görev verilirse seçimi kazanacağız “ ifadelerini kullandı.

BÖLGEYİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ GÖREV İÇİN HAZIRIZ

 

Esenyurt'un her problemini, seçmen yapısını, sokaklarını çok iyi bildiğini belirten ve ilçenin çok ciddi problemlerinin olduğunu söyleyen Kahriman: "Esenyurt'ta hakikaten çok ciddi problemler var. Ben ilçe başkanlığı yaptığım dönemde de Esenyurt'un 43 mahallesindeki bütün eksikleri tespit ettim. Esenyurt’ un problemlerini bilen bir ekibiz. Sahayı çok yakından tanıyor biliyoruz, sokağı biliyoruz, kanat önderlerini tanıyoruz, muhtarlarımızı tanıyoruz. Yani bölgeyi çok iyi biliyoruz. Ben şahsım olarak 1994 yılından beri bölgedeyim. Hem iş yapıyorum, hem de bölgenin bütün dengelerini bilen bir kardeşinizim. Eğer bir görev verilirse inşallah bu sorumluluğun üstesinde ben ve arkadaşlarımız çok rahatlıkla gelebileceğimizden kimsenin şüphesi kuşkusu olmasın. Dolayısıyla biz bu göreve hazırız. Önümüzdeki hafta adaylar belli olacak. Bize de görev verilirse Esenyurt'u yeniden kazanırız" dedi.

 

ÇOK İDDİALIYIM. TÜRKİYE'DEKİ EN İYİ SEÇİM KAMPANYASINI YÖNETECEĞİZ

 

Kahriman Esenyurt'un içinde bulunduğu problemleri çözecek bir ekibe ihtiyacı olduğunu ve bu ekibin kendilerinin olduğunu söyledi ve konuyla ilgili şunları söyledi; "Bu ekip cesaretli olacak, vizyonlu olacak, becerikli olacak ve geçmişinde yapmış olduğu hizmetlerden belli olacak. Biz bu ekibe sahibiz. Esenyurt'ta  bütün siyasi partilerde aday adayı olan birçok arkadaşımız var. Hepsi birbirinden çok değerli ve çok kıymetli. Şüphesiz ki bütün siyasi partilerin aday adayları kıymetli. Ama Esenyurt'un sorunlarının üstesinden gelecek, Esenyurt'un yükünü kaldıracak bir ekibe ihtiyaç var. Ben ve arkadaşlarım bu ekibin biz olduğumuza yürekten inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte hep beraber şahit olacağız. Böyle bir görev verildiği takdirde ben burada çok iddialı bir şey söyleyeceğim. Türkiye'de seçim kampanyasını en iyi yönetecek ekip olacağız. Sahayı boş bırakmayacağız" diye konuştu.

 

 

.

 


Anahtar Kelimeler: HALİS KAHRİMAN ESENYURT GÖREVE HAZIRIM