GELECEK PARTİSİ’NDEN İSTANBUL ÇIKARMASI 

Gelecek Partisi İstanbul’da genel başkan yardımcılarının da katılımıyla büyük bir saha çalışması başlattı.

13.11.2021 18:10:00 0
GELECEK PARTİSİ’NDEN İSTANBUL ÇIKARMASI 

 

 

Gelecek Partisi İstanbul’da genel başkan yardımcılarının da katılımıyla büyük bir saha çalışması başlattı. 13 farklı ilçede düzenlenen programlara genel başkan yardımcılarının yanında, Genel Merkez yöneticileri, il yöneticileri, ilçe teşkilatları da katıldı. 

 

İlçe Başkanlıklarında teşkilat buluşması ile başlayan programlarda, genel başkan yardımcılarının öncülüğünde gruplar halinde esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleri ve farklı saha programları düzenlendi. 

 

ŞAHİN : SEÇİME HAZIRIZ

 

Programlar hakkında açıklama yapan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin seçime hazırız mesajı verdi. Şahin “Biz İstanbul’da parti olarak seçime her açıdan hazırız. Bu hafta sonu genel başkan yardımcılarımızla birlikte 13 ilçemizde saha programları düzenledik. Sahada gördüğümüz tablo vatandaşlarımız büyük bir arayış içerisinde sığınacak bir liman arıyor. İşte biz Gelecek Partisi olarak vatandaşlarımızın sığınacağı bu liman olacağız.” dedi. 

 

Gelecek Partisi’nin genel başkan yardımcılarıyla İstanbul’daki saha  çalışmalarının önümüzdeki haftalarda da devam edeceği öğrenildi.