Tarih: 24.02.2021 01:29

Çılgın Sedat`ın Villasında Yangın Çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Şarkıcı Çılgın Sedat (Sedat Kapurtu) ın Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi'nde ailesiyle birlikte yaşadığı tripleks villada yangın çıktı.

 

Saat 15.00 de meydana gelen yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Yangında can kaybı yaşanmadı ancak üç katlı evde bulunan eşyalar kullanılamaz hale geldi.

 

Yangın haberini alır almaz eve gelen ve olay karşısında ayakta durmakta güçlük çeken şarkıcı Çılgın Sedat annesi ve eşine sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

 

Çılgın Sedat meydana gelen yangınla ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada "Ben Siraç'ın dışarı çıkmak için kullandığımız arabasını tamir ettirmek için evden çıkmıştım. Siraç orta katta, eşim de üst katta temizlik yapıyormuş o sıra. Küçük oğlum ise bahçede oynuyormuş. Bir anda en alt kattan dumanların geldiğini fark ediyorlar. En alt katta da bir sauna var kullanılmayan oradan elektrik kontağından çıktığını düşünüyoruz. Üç katlı ev içerdeki eşyalar dahil tamamen yanmış durumda. Ben haberi alır almaz hemen eve geldim Allah'tan çocukları çıkarmışlar. Çok şükür çocuklara bir şey olmadı. Tekrar sıfırdan başlayacağız. Herşey takdiri ilahı" dedi.

 

Polis olayla ilgili çalışmalara başladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —