CHP` li Aydın Şavluk Görevinden İstifa Etti

Aydın Şavluk CHP Beylikdüzü İlçe Yönetimindeki asil görevinden istifa etti.

BEYLİKDÜZÜ 4.07.2017 01:16:47
CHP` li Aydın Şavluk Görevinden İstifa Etti

SMMM (Serbest Muhasebeci Mali Müşavir) Aydın Şavluk, CHP Beylikdüzü İlçe Yönetimindeki asil görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 
Şavluk, "CHP Beylikdüzü ilçe örgütü üyelerine...... 03.07.2017 tarih itibariyle görmüş olduğum lüzum üzere ilçe yönetim asıl görevinden ıstıfa etmiş bulunmaktayım. Tüm örgüt üyelerin bilgisine.." şeklinde yazmış olduğu istifa dilekçesini İlçe Başkanlığına sundu.

 

Aldığımız bilgilere göre, Kumburgaz'ın belde olduğu dönemlerde CHP de Başkanlık yapan, Beylikdüzü'nde 2014 seçimlerinde 17.sıradan meclis üyeliğı sıralamasında 1. yedek meclis üyesi olan Şavluk, Beylikdüzü Kent Konseyi'nde yöneticilik yapmıştır.

 

CHP Beylikdüzü ilçe yönetiminde Asil yönetici seçilen Aydın Şavluk için bazı partililer "Aydın bey Sosyal Demokrat düşünceye sahip iyi bir partilidir. Bu zamana kadar buna benzer Başkan ve diğer yönetim üyeleri arasında fikir ayrılıkları yaşanmıştır Aydın Şavluk'un görevinden istifasını yerinde buluyoruz" dedi. 

 

İstifa sonrası görüştüğümüz Şavluk şu ifadeleri kullandı "Ben sol düşünceden gelen DEVRİMCİ ilkelerle yetişmiş bir yurtseverim Lâiklik TEMEL ilkemizdir. Kula kul olmayı ve biatçılık zihniyetinden uzak bir siyasetçiyim. Sosyal DEMOKRAT arkadaşları da bu saygı çerçevesinde buluyorum. CHP benim siyasi ömrümün mücadelesi olacaktır. CHP de sol ve sosyal demokrat ilkeleri benimsemiş yoldaşlar olacaktır. CHP de sağ zihniyeti taşıyan zihniyetler temizlenmeli. İlkelerimiz barış,emekçi, işçi, köylü zihniyetiyle mücadeleye devam edilecektir."