BAŞKAN AKGÜN, KİPTAŞ SAKİNLERİ İLE İFTAR YAPTI

Ramazan ayı her yıl olduğu gibi bu yıl da, Büyükçekmece'de mübarek ayın ruhuna yaraşır bir coşku ve içinde geçiyor

BÜYÜKÇEKMECE 1.07.2016 16:30:52
BAŞKAN AKGÜN, KİPTAŞ SAKİNLERİ İLE İFTAR YAPTI

Ramazan ayı her yıl olduğu gibi bu yıl da, Büyükçekmece’de mübarek ayın ruhuna yaraşır bir coşku ve içinde geçiyor.

Muratçeşme Kiptaş Konutları’nda kurulan iftar sofrasında konuşan Başkan Dr. Hasan Akgün, “Ramazan süresince bizim görev başında olduğumuzu bilmenizi isterim. 9 günlük tatilde herhangi bir sıkıntı yaşadığınız takdirde belediye olarak her zaman yanınızdayız. Ben belediye başkanı olarak bayramlarda veya bu tip tatillerde hiçbir yere gitmem. Bölgeyi ve sokakları gezerim” dedi.

“Çok özel bir cami yapacağız”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sözlerine şu şekilde devam etti

"Ramazanın son günlerine yaklaştık. Herhangi bir firma size yemek dağıtmıyor, belediyenin personeli yani sizin personeliniz yemeklerinizi sofralarınıza getiriyor. Ulubatlı Hasan Camii’ni unutmadım. Yer konusunda sıkıntı çekiyoruz. Camiiyle ilgili para sorunumuz yok. Yer sorununu çözmeye çalışıyoruz ama şuanda dört tane çok güzel camii inşaatımız devam ediyor. Yahya Çavuş başta olmak üzere Mimarsinan merkezdeki yıktığımız Sivaslılar Camii ve Mimarsinan’ın içerisinde yer alan bir diğer camiimiz daha var onun da çalışmaları devam ediyor. Bir de sizin burada ihtiyacınız olduğunu biliyorum inşallah yer sorununu çözdükten sonra buraya da çok özel bir cami yaparak sizlerin hizmetine sunacağız."

Başkan Akgün, konuşmasının sonunda Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı`nı kutlayarak ülkemiz adına bu mübarek günlerin hayırlara vesile olmasını diledi.