Bilecik Pazaryeri'nde AK Parti ev ziyaretlerine devam ediyor

Bilecik Pazaryeri'nde AK Parti ev ziyaretlerine devam ediyor

POLİTİKA 25.03.2022 13:18:00 0
Bilecik Pazaryeri

AK Parti Bilecik Pazaryeri ilçe teşkilatı ev ziyaretlerine devam ederken, ilçe halkının evlerine konuk olmaya devam ediyor.

Pazaryeri Gündem(BİLECİK İGFA) - İlçe Başkanı İsmail Soydan, Kadın Kolları Başkanı Büşra Kanat ve ilçe yönetimi Pazaryeri İlçesindeki vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

İlçede başta şehit yakınları, gaziler, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlar olmak üzere ilçe halkını ziyaret eden AK Parti ilçe teşkilatı vatandaşlardan gelen talep ve istekleri birer birer not ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın vatandaşlara selamlarını ileten İlçe Başkanı İsmail Soydan, vatandaşların önerilerini kayıt altına alıyor.

Başkan Soydan, “AK Parti Pazaryeri İlçe yönetimimiz ve Kadın Kolları Başkanımız Büşra Kanat ile birlikte ilçemizde ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Pazaryeri ilçemizde ve köylerimizde dolaşmaya devam edeceğiz. Kapı kapı, ev ev hemşehrilerimizle hep bir aradayız. Bizleri evlerinde konuk eden, gönlü geniş hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. 2023'e kadar kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizi evlerinde ziyaret ederek samimiyetlerine, şikayetlerine ve dertlerine ortak oluyoruz. Bu misyonu samimiyetle bizlere aktaran ve görev kılan AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı her konuda olduğu gibi bu konuda da örnek alıyor ve onun yolunda ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.

Ziyaretler kapsamında AK Parti İlçe Başkanı İsmail Soydan’a ve Kadın Kolları Başkanı Büşra Kanat’a Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri de eşlik ediyor.


Haber Kaynak : İGF