BEYLİKDÜZÜ’NDE MUHARREM İNCE COŞKUSU

Memleket Partisi Genel Başkanı  Muharrem İnce, İstanbul’un en büyük ilçelerinden olan Beylikdüzü’nde vatandaşlarla buluştu.

BEYLİKDÜZÜ 1.06.2022 13:19:00 0
BEYLİKDÜZÜ’NDE MUHARREM İNCE COŞKUSU


Memleket Partisi Genel Başkanı  Muharrem İnce, İstanbul’un en büyük ilçelerinden olan Beylikdüzü’nde vatandaşlarla buluştu.

Çok yoğun bir katılımın olduğu buluşmada, İnce dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İstanbul Beylikdüzü ilçesinde Memleket Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği buluşmaya ilgi çok büyük oldu. Son dönemde yapılan anketlerde CHP’nin Beylikdüzü’ndeki etkinliği yitirilmiş görünüyor. Beylikdüzü’lü vatandaşların İnce’ye olan yoğun ilgisi yerel seçimlerde büyük bir sürpriz doğurabilir. 


BİZ DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ


İnce, Beylikdüzü’nde yaptığı konuşmada, ‘Muhalefet etmek ülkenin çıkarlarını en önde tutmaktır. Milletin ve ülkenin her arenada yanında olmaktır. Terörün kökünü kazıyacağız. Milletimizin sorunlarını çözeceğiz. Milli değerlerimizden asla taviz vermeyeceğiz.’ diyerek çok güçlü mesajlar verdi. 
İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever’in etkin çalışmalarıyla atağa kalkan ve büyük ivme yakalayan Memleket Partisi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Beylikdüzü’nde vatandaşların İnce’ye yoğun ilgisi önümüzdeki yerel seçimlerin AK Parti ve CHP arasında geçmeyeceğinin sinyallerini verirken, İlçe Başkanı Doğanay Köse ve dinamik ekibi ile seçimlere çok iyi hazırlandığı belli olan Memleket Partisi’nin Beylikdüzü’nü kazanmasının sürpriz olmayacağı şeklinde yorumlandı.


BEYLİKDÜZÜ’NE HAKETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ


Memleket Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Doğanay Köse, ‘Partimiz adına yaptığımız çalışmalar ve ziyaretlerde vatandaşlarımızdan büyük ilgi görüyoruz. Onların sorun ve beklentilerini biliyoruz. İlçe genelinde Yaptığımız kamuoyu araştırmalarına göre Muharrem İNCE Beylikdüzü’nde etkili bir şahsiyet olduğunu göstermiştir. Özellikle genç seçmenleri hedef aldık. Gençleri çok iyi anlıyoruz. İsteklerini biliyoruz. Yaptırılan ısmarlama anketlere vatandaşlarımız itibar etmesin, Memleket Partisi’nin gümbür gümbür geldiğini Beylikdüzü’nde herkes görüyor. Yakında tüm Türkiye partimizin büyük yükselişine şahit olacak. AK Parti’nin kendisinden kopmuş Sosyal Demokrat, Ulusalcı, Laik ve Liberal seçmeniyle CHP‘nin Partiden dışlanmış Ulusalcı, Milliyetçi, Atatürkçü seçmeninin insan kaynakları profilinin yoğun ilgisini çektiğimizi görüyoruz.’ diyerek Beylikdüzü’nde ve ülke çapında büyük bir başarı elde edeceklerini belirtti.

Akif AĞIRBAŞLI | BEYLİKDÜZÜ


Anahtar Kelimeler: BEYLİKDÜZÜ’ MUHARREM COŞKUSU