Beylikdüzü, Lezzete Doyum İle Doyacak

Doyum Unlu Mamuller Firması lezzet zincirine bir yenisini daha ekledi.

BEYLİKDÜZÜ 23.05.2017 22:43:51
Beylikdüzü, Lezzete Doyum İle Doyacak
Doyum Unlu Mamuller Firması, lezzet zincirine bir yenisini daha ekledi ve Beylikdüzü Atrium Çarşısı'nda hizmet vermeye başladı.
Doyum Unlu Mamulleri’nin açılışına Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Niyazi İnci, CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Turan Serdar Çakmak ve vatandaşlar katıldı. .
 
İşletmenin Başında Dört Ortak Var

 

Niyazi Işık, Selahattin Büyük ve  Muharrem Aloğlu ile ortak olduğunu söyleyen Mustafa Özmaden, Doyum Unlu Mamuller hakkında şu bilgileri verdi  "Beylikdüzü'nde sadece bir fırın vardı ve insanlar ekmeğini alıp çıkıyordu. Yani demek istediğim çeşitlilik azdı. Biz bu kavramı değiştirerek insanların mekânımıza geldiğinde taze gıda ile ilgili bütün ihtiyaçlarını gidermesini sağladık. Ekmeğini, tatlısını alsın gerekirse kahvaltsını yapsın, farklı pide çeşitlerimizi denesin istedik. Market ürünlerimizle en kaliteli şekilde hizmet veriyoruz. Karadeniz'in yöresel ürünlerini yerinden getirerek halkımızı yöresel lezzetlerle buluşturuyoruz. bulunuyor. Tek çeşitle sınırlandırmadık Beylikdüzülülere farklı bir mekân sunmanın heyecanını yaşıyoruz."

 

Müşterilerine sundukları ürünlerde glikoza yer vermediklerini, özellikle yöresel ürünlerin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Özmaden, "Yöresel ürünlerimizden Kolot Peyniri, Mıhlama, Rize Kavurması, Ordu Dil Peyniri, Üçel Rize Helvası, Ev Mantısı, Erzurum Tulum Peyniri, Trabzon Tereyağı gibi ürünleri burada bulabilmek mümkün. Yöresel ürünler haricinde bütün ürünlerimiz yerinde üretiliyor. Her gün taze olarak çıkıyor. Biz buraya markette olan tereyağını getirsek fazla ilgi görmezdi. Ama orijinal yöresel ürünü satışa sunduğumuz için daha çok verim aldık" dedi.