BEYHUDER` DEN BULUŞMA

BEYHUDER, Beyşehir ve çevresi için biraraya geldi

ARŞİV 24.12.2014 00:31:46
BEYHUDER` DEN BULUŞMA

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen programa Beyşehir Belediye Başkanı Murat ÖZALTUN, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet KISA, Başkan Yardımcıları, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ŞAHİN, Akkanat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kamil AKKANAT, işadamları Mehmet BALCI,  Adnan TANIK, Ferat BARITCI, Nazım DOĞAN, Osman ARITÜRK, Ahmet GENÇ, Özden KELEŞ, Vedat YÜKSEL, Hasan KOÇAK, Vedat DOĞAN, Yunus KOÇAK, Hüseyin ÖZCEYLAN, Nail ÖZCEYLAN, Ali GÖKER ve Yahya DEDİŞ, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet  Ali ÖZYİĞİT, KONSİAD (Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Abdullah BAŞCI, İstanbul  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim TEKKANAT, Trakya Elektrik Dağ. A.Ş Genel Müdürü Ahmet ERDOĞAN, Konyalılar  Derneği Başkanı Kudret  FİKİRLİ,  Operatör  Doktor  Necdet DERİCİ, Hâkim  Selahattin KOLCU, Ağaçlandırma Şube Müdürü Talip KAVLAK, AXA Sigorta Genel Müdürü Tarık YÜKSEL, Profesör  Doktor Mustafa KÜÇÜK, KOSKİ(Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi) Bölge Müdürü  Ali ÖZDEMİR  ve çok sayıda Beyşehirli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan BEYHUDER Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KARAGÜL: "Öncelikle bölgemizin kalkınması için düzenlemiş olduğumuz bu organizasyona hepiniz hoş geldiniz. Beyşehir için yatırımlarını ve desteklerini esirgemeyen Ali  AKKANAT, Kamil AKKANAT, Kemal ŞAHİN ve bölgemize hizmet eden iş adamlarına ve tüm hemşehrilerimize katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Bölgemizden yetişen birçok işadamımız var ve bu işadamlarımız gerek kendi alanlarında yaptıkları ile gerek bölgemiz için yaptıkları ile bölgemizin gurur kaynağı oldular. Biz de dernek olarak İstanbul'da üniversite okuyan öğrencilerimizin iş dünyasında da aktif olmasını sağlamak ve daha da gurur duyacağımız gençlerimizin yetişmesine vesile olabilmek adına, öğrenci kurulları oluşturduk. Tıp Öğrenci Kurulu, Hukuk Öğrenci Kurulu ve Öğrenci Komisyon Kurulları oluşturularak, bu kurullar sayesinde öğrencileri alanında uzmanlaşmış iş adamı, doktor hâkim, savcı ve bürokratlarla buluşturup, öğrencilerin okul sonrasındaki hayatları için yön verecek tecrübelerini paylaşmalarını amaçladık. Bu sayede gençlerimizin iş dünyası, akademi ve politika gibi önemli branşlarla tanışması ve iş hayatlarında daha başarılı olmalarını amaçlıyoruz. BEYHUDER olarak böyle bir organizasyon düzenledik ki; Beyşehir üzerine daha çok düşünülsün, yapılabilecek yatırımlar, fikirler bir araya toplansın, istişare edilsin istedik. İnşallah bu vesileyle bölgemiz için en faydalı yatırımların temellerini hep birlikte atalım." dedi.

Söz alan Beyşehir belediye başkanı Murat ÖZALTUN'un Beyşehir'e yapılacak yatırımlar hakkında bir sunum yaparak yatırımcı işadamları ve hemşehrilerini turizm yatırımları yapmaları için bölgemize davet etti.  Derebucak Belediye Başkanı Ahmet KISA "mağaralarımızı turizme kazandıralım yayla turizmi ve tarihi ipek yolunu beraber canlandıralım" diyerek yatırımcı hemşehrileri bölgemize yatırım yapmaya devam etti. Bölgemizin gururu işadamı hemşehrimiz Kamil AKKANAT " benim için hemşehrilerimiz önemli biz her zaman bölgemizin yanındayız yatırımlarla ilgili üstümüze düşen ne varsa yapıyoruz bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz bölgemize yatırım yapmak bize mutluluk verir ayrıca programı organize eden BEYHUDER dernek yönetimine en kalbi teşekkürlerimi sunarım" dedi. 

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ŞAHİN bölgeye yapılabilecek yatırımlar konusunda somut adımların atılması gerektiğini, bölgemizin stratejik konumu itibariyle turizim yatırımlarının ve katma değeri yüksek projelerinin bölgemizi kalkındıracağını vurguladı. Diğer iş adamı ve bürokratlar da benzer görüş ve bilgilerini paylaştılar soru-cevap şeklinde devam eden programın finalinde BEYHUDER' in süprizi grup KAŞIKS sahne alarak gösterisini yaptı günün anısına sosyal sorumluluk projesi adı altında BEYHUDER yönetim kurulu  tüm katılımcılara çam fidanları hediye etti.  


Anahtar Kelimeler: BEYHUDER` DEN BULUŞMA