Başkan Akgün`e Korelilerin İlgisi Büyük Oldu

Büyükçekmece Belediyesi`nin kardeş şehirleri arasında yer alan Güney Kore`nin Cheonan (Çonan) şehrinde gerçekleştirilen "Cheonan Dünya Dans Festivali" için bu ülkede bulunan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bir dizi incelemelerde de bulundu.

ARŞİV 8.10.2015 10:34:38 0
Başkan Akgün`e Korelilerin İlgisi Büyük Oldu

Uluslararası Dans Festivalleri Federasyonu'nun (FIDAF) "Onursal Başkanı" olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kore'de gerçekleştirilen Dünya Dans Festivali'ne katıldı. 

 

16 yıldır Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ni başarıyla sürdüren Başkan Akgün, sanata ve dünya kültürüne yaptığı bu büyük katkılar için Güney Koreliler tarafından teşekkür yağmuruna tutuldu.

 

"En Büyük Katkı Büyükçekmece Halkının"

 

5 kıta ve 85 ülkede örgütü bulunan FIDAF Genel Kurul toplantısına da katılan Başkan Akgün, "Burada müthiş bir atmosfer var. Kardeş şehrimiz Cheonan muazzam bir görsel şölene imza attı. Bu muhteşem festivalin bir parçası olmak benim için onur verici. Dünya barışına katkıda bulunup, kültür ve sanatı tüm insanlığa aşılamak için sizlerle birlikte çalışmalarıma devam edeceğim. Cheonan Dünya Dans Festivali'ne katılıp, FIDAF'ın onursal başkanı seçilmemde en büyük katkıyı sağlayan Büyükçekmece halkıdır" dedi.