Askerimiz Cihan Geçit Şehit Oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından , Şırnak’ın Uludere bölgesinde meydana gelen askeri araç kazasında ağır yaralanan Astsubay Üstçavuş Cihan Geçit' in kaldırıldığı hastanede şehit olduğu açıklandı.

BÜYÜKÇEKMECE 19.11.2021 01:21:00 0
Askerimiz Cihan Geçit Şehit Oldu

Yapılan açıklamada kazada ağır yaralanan Cihat Geçit’in kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi ve "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

 

BAKAN HULUSİ AKAR TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bakanlığın web sitesinde yayımlanan taziye mesajında şehit Astsubay Üstçavuş Cihan Geçit ile ilgili olarak "Kahraman silah arkadaşımız, 18 Kasım 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

 

 

Şehit Per. Asb. Üçvş. Cihan Geçit'in Büyükçekmece Murat Çeşme Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haberi askeri yetkililer verdi. Şehit evinin olduğu binaya Türk Bayrağı asılırken, Büyükçekmece Belediyesi de evin bulunduğu sokağa taziye çadırı kurdu. Geçit'in evli ve 5 yaşında bir kızının olduğu öğrenildi.

Şehidimiz Cihan Geçit için 19.11.2021 Cuma günü Ataköy 5.kısım Ömer Duruk Camii’ nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınacağı ve Büyükçekmece Mezarlığı’ nda ebediyete uğurlanacağı öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: Askerimiz Cihan Geçit Şehit