ESKİ 67'LİLER MADEN ŞEHİTLERİNİ ANDI

Esenyurt Zonguldak, Bartın, Karabük Eski 67'liler Derneği, maden facialarında hayatını kaybeden şehitlerini unutmadı.

YURTTAN 6.03.2017 22:24:00 0
ESKİ 67

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen maden şehitlerini anma programına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Dernek Başkanı İsa Doruköz ve yönetimi ile maden şehidi yakınları katılım sağladı.

Başkan Kadıoğlu; “Ben de yakınlarımı madende kaybettim”

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda daha sonra söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Benim de yakınlarım madenden dolayı vefat etti. Dedemi ve 2 amcamı bu yüzden kaybettim.  Maden facialarında hayatını kaybedenler bizim şehitlerimizdir. Rabbim tüm şehitlerimizin şehadetlerini kabul etsin. Onların bize emanet ettiği bu topraklara sahip çıkmak bizim en önemli görevimizdir. Şehitlerimizin bize emanet ettiği bu toprakları inşallah daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

Bakan Arslan; “Bu topraklar için daha fazla çalışacağız”

Esenyurt Zonguldak, Bartın, Karabük eski 67’liler Derneğinin organize ettiği “Maden şehitlerini anma” programında söz alan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Bu toprakların bizlere yurt kalmasını sağlayan tüm şehitlerimizin bize emanet ettiği bu vatanı en güzel ve en ileri şekilde gelecek nesillerimize bırakmalıyız. Bu topraklar için hep daha fazla çalışacağız. Son 15 yılda yaptıklarımızın üzerine bir şeyler katmaya devam edeceğiz. İstikrarı sürdürmeye devam edeceğiz. 16 Nisan’dan sonra ülkemizi daha da güzel günler bekliyor. Bu millet eski gücüne tekrar kavuşacaktır” dedi.

Bakan Arslan ve Başkan Kadıoğlu, konuşmalarının ardından maden şehitlerinin yakınlarıyla sohbet etti.


Anahtar Kelimeler: 'LİLER MADEN ŞEHİTLERİNİ