Nusret'in yeni mekanı Cipriani

Nusr-Et markasıyla dünya çapında şöhret kazanan Nusret Gökçe, turizm ve gıda sektöründe yatırımlar yapmaya devam ediyor.

YURTTAN 12.10.2022 15:36:00
 Nusret

Ünlü isim son olarak İtalyan restoran markası Cipriani’yi kendi oteli Park Hyatt Maçka Palas’ta görkemli bir törenle hizmete açtı.

Tüm dünyada Nusr-Et markasıyla adından söz ettiren Nusret Gökçe, ünlü İtalyan restoran markası Cipriani’yi, kendisine ait olan Park Hyatt Maçka Palas'ta renkli bir törenle hizmete açtı. Açılışa; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini gibi Türkiye ve dünya çapında ünlü olan çok sayıda isim katıldı. Açılış nedeniyle Damga'ya konuşan Nusret Gökçe ise çok mutlu olduklarını belirterek her zamanki kaliteli anlayışla müşterilerine hizmet vermeye devam edeceğini söyledi. Maçka Palas'ın kendisi için önemine de değinen Gökçe, “2007’de İstinye Park Günaydın’da çalışıyordum, Nişantaşı City’s yeni açılmıştı, patronum beni City’s’de çalışmaya gönderdi. Üç otobüs değiştirip tam Park Hyatt’ın (o zamanki adıyla Maçka Palas) karşısında durakta indim. İşte bu binayı hayatımda ilk görüşüm o an. Bu binayı, bu ihtişamı, önündeki insanları görünce ezilmemek mümkün değildi. Hemen saygıdan önümü ilikledim, önünden öyle yürüdüm. İşte şimdi aradan 15 yıl geçti ve bu bina benim oldu ve şimdi başka bir şey haline getiriyorum” dedi.




Dışarısı İstanbul içerisi Venedik

Maçka Palas'ta açılışını gerçekleştirdiği İtalyan restoranı Cipriani için de konuşan Gökçe, “Şimdi buraya gelmeden önce dışarıdan bakıyorsunuz İstanbul ama restorandan içeri bir giriyorsunuz karşınızda Milano, Venedik oluyor” diye konuştu.

Kaliteli hizmet bizim işimiz

Nusret Gökçe'nin kardeşi olan ve Nusr-Et markasının İstanbul'daki tüm restoranlarından sorumlu olan Özgür Gökçe de açılışa ilişkin Damga'ya konuştu. Kaliteli hizmetle eş anlamlı bir markaları olduğunu anlatan Gökçe “Kaliteli hizmet bizim işimiz. Dünyada en iyi olmamız bir tesadüf değil. Çok çalışıyoruz, özenle çalışıyoruz ve işimizi severek yapıyoruz. Bunun yansıması da müşterilerimizde çok olumlu oluyor. Burada da her restoranımızda olduğu gibi aynı aşkla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber : DAMGA GAZETESİ

Burak ZİHNİ


Anahtar Kelimeler: Nusret' mekanı Cipriani