Yeşilova Esnafspor yeni sezon için start verdi

2023-2024 futbol sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligde yer alacak Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor sezon hazırlıkları için start verdi

SPOR 24.07.2023 22:52:00
Yeşilova Esnafspor yeni sezon için start verdi

 

Teknik Sorumlular Nedret Patron ve Murat Batmaz nezaretinde Yeşilova Kemal Katşa stadında yeni sezon çalışmalarına başladı.
Yeşilova Esnafspor,Süper Amatör  Lig 2023-2024 sezonu çalışmalarına başladı. Yeşilova Kemal Katşa stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanda sporcular yaptıkları ısınma koşularının ardından açma ve germe hareketlerinde bulundu.Sezonun ilk çalışmasını  kulüp başkanı Ahmet Ulaş ve genel kaptan Fettah Plakay da takip etti.
Yeşilova Esnaf Spor Genel Kaptanı Fettah Plakay ,yaptığı değerlendirmede bu sezon mümkün olduğu kadar genç bir takımla mücadele edeceklerini söyledi. Plakay “İmkanlarımız ölçüsünde bu sene genç bir kadro ile mücadele edeceğiz. Elimizdeki kadrodan tutabildiğimizi tutacağız. Esnafspor’da her zaman hedef vardır. Her zaman bir hedefimiz var.” İfadesini kullandı.

 


 

Teknik direktör Nedret Patron’u dürüstlüğünden ve çalışkanlığından dolayı takımın başına getirdiklerini kaydeden Plakay “Hocamızı dürüstlüğünden, uzun zamandan beri içimizde olmasından dolayı görev verdik. Batsak da çıksak da sezon sonuna kadar hocamızın yanında olacağız açıklamasında bulundu.
Yeşilova Esnafspor Başkanı Ahmet Ulaş,ise Genç bir takım oluşturduklarını ifade ederek, "Bu sezon gençlerden oluşan bir takım kuruyoruz. Şu anda hem alt yapımızdan hemde dışarıdan genç futbolcular aldık. Bu genç futbolcuların yanında tecrübeli futbolcularımızda var. Takıma birkaç takviye daha yapacağız" sürprizlerde olabilir ifadelerine yer verdi.
Teknik Direktör  Nedret Patron, Süper  Amatör Lig'de mücadele vereceklerini ve işlerinin kolay olmadığını belirterek, “Geçen yılki kadromuz çok iyiydi. Bu kadrodan ayrılanlar olurken, aramıza yeni katılan isimler de oldu. Bu ligde futbolcuya verecek büyük bir bütçemiz yok. Bunun içinde gönüllü, işini seven, geleceği olan oyuncu bakıyoruz. Yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Haftanın beş günü antrenman yaparak sezona hazırlanacağız dedi.


HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Yeşilova Esnafspor sezon start verdi