Yeşilova Esnafspor Patron'a Emanet

Yeşilova Esnafspor yönetimi sürpriz yaparak altyapıyı çalıştıran ve Nedret Patronu A takımın başına getirdi.

SPOR 13.07.2023 22:45:00
Yeşilova Esnafspor Patron

 

İstanbul Süper Amatör ligin flaş takımlarından Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor geçen yıl takımı çalıştıran Levent Sarıca ile yollarını ayırmıştı. Yeşilova Esnafspor yönetimi sürpriz yaparak altyapıyı çalıştıran ve Nedret Patronu A takımın başına getirdi.


Konu hakkında bilgi veren Yeşilova Esnaf Spor Genel kaptanı Fettah Plakay; "bildiğiniz gibi geçtiğimiz sezon takımızı çalıştıran Levent hocamızla yollarımızı ayırdık.  Bu süreç içerisinde bize yardım ve emeklerini esirgemeyen hocamıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki futbol hayatında ve yaşamında başarılar diliyorum.
Yönetim kurulu olarak Teknik direktörlük kariyerini kulübümüzde sürdüren altyapılarda hocalık görevini sürdürmüş olan Nedret Patron A takımımızın başına getirdik. Nedret hocamızın yardımcılığına Murat Batmaz hocamızı görev alacaktır."
Genel kaptanı Fettah Plakay ,Kulübümüz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hocamız genç ve teknik donanım olarak bilgili biri. Kendisi ile her konuda anlaştık ve Yeşilova Esnafspor’u hak ettiği başarılara taşıyacağına olan inancım tam. Kulübümüzün A takım teknik görevini üstlenen hocamız futbolcularımızla olumlu diyalog içinde olacaktır. Başarılar diliyorum” dedi.
HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Yeşilova Esnafspor Patron' Emanet