Yeşilova Esnaf,Çubukluspor birbirlerini üzmediler :1-1

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta 13.Hafta 28 Puanlı Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor ile 26 puanlı Beykoz Çubuklu Spor takımları karşı karşıya geldi.

SPOR 22.01.2023 22:02:00
Yeşilova Esnaf,Çubukluspor birbirlerini üzmediler :1-1

Nefes kesen müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti.

Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı' nda oynanan haftanın maçında ilk düdükle birlikte birbirlerine karşı adeta meydan savaşı ilan ettiler. Tatlı sert futbollarıyla seyir keyfini daha ilk dakikalarda arttıran takımlar geliştirmiş oldukları etkili ataklar ile sürekli birbirlerinin kalelerini yokladılar. Müsabakanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya daha istekli başlayan misafir takım Çubukluspor rakip kalede baskılarını arttırdı bu baskı sonucu 57.Dakikada penaltı kazandı penaltıyı kullanan Tunç'un vur şunu çok iyi takip eden kaleci Sezer güzel bir reflkesle golle izin vermedi.

59.Dakikada sağ kanattan ortalan topu ceza sahası içinde çok iyi takip eden Yeşilova Esnafspor tecrübeli oyuncusu Serkan Arat topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşma Yeşilova Esnafsporun üstünlüğü ile bitmesi beklenirken müsabakanın uzatma dakiklaraında yani 90+ 6.Dakikada Çubuklusporlu Oğuz takımının berberlik karşılaşmanında sorunu belirleyen golünü kayıt ederek  eşitliği sağladı.

Her iki takımda sahadan birer puanla ayrılırken ev sahibi Yeşilova Esnafspor 29 ve Çubukluspor 27 puanla haftayı kapattılar.

HABER / Yılmaz AKTEPE