Yaşlı Adamın Sapık Olmadığı Anlaşıldı

Beylikdüzü Kaymakamlığı yaşlı bir adamın ilkokulda çocukları öperken çekilen görüntüleri üzerine harekete geçti.

BEYLİKDÜZÜ 28.10.2017 23:12:00
Yaşlı Adamın Sapık Olmadığı Anlaşıldı
Beylikdüzü Kaymakamlığı haberin medyada yer alması ve öğretmenler, veliler ve öğrenciler arasında huzursuzluk ve gerginliğe neden olması üzerine yapılan araştırmalarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. 

BASIN AÇIKLAMASI ŞÖYLE 

İlçemiz Dr. Haydar Aslan İlkokulun da 23.10.2017 Pazartesi günü bir velimiz tarafından çekilen video görüntüsünün, medyaya yansıması sonucu; kamuoyunda öğrencilerimizi ve velilerimizi rahatsız eden bir durum oluşması üzerine bu açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

Okul idarecileri, öğretmenler ve velilerden alınan bilgilere göre; görüntülerdeki yaşlı şahıs öğrencilerimizden birisinin velisi olup; torununu her gün düzenli olarak okula getirip götüren, öğlen aralarında yemeğini getiren ve aynı sınıftaki diğer öğrencilerin ve velilerin yakından tanıdığı güvendiği bir şahıstır. 

Görüntülerdeki çocuklar ile yaşlı veli arasındaki diyaloğun, yaşlı vatandaşın öğrencilere matematik sorusu sorması ve soruyu bildiklerinden dolayı öğrencileri alınlarından ve yanaklarından öperek tebrik etmesi şeklinde gerçekleştiği öğrencilerin ve velilerin Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinden anlaşılmış olmasına rağmen konunun hassasiyeti nedeniyle Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli, Beylikdüzü Kaymakamlığı tarafından idari soruşturma başlatılmış ve yürütülmektedir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 

Mehmet OKUR
Beylikdüzü Kaymakamı