Vehbi Orakçı "Kaldığımız Yerden" Diyerek Aday Adayı Oldu

Beylikdüzü Belediyesi eski Başkanı Vehbi Orakçı, önümüzdeki yerel seçimlerde "Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığı yarışında ben de varım" diyerek Ak Parti İlçe Başkanlığı`na aday adaylığı başvurusunu yaptı.

ARŞİV 2.11.2013 09:34:45
Vehbi Orakçı

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Orakçı, Beylikdüzü ilçesinin eğitim, kültür, çevre ve spor alanında büyük aşamalar kaydettiğini söyleyerek şunları söyledi;

"Beylikdüzü artık üretmeyen, gönülden emek vermeyen anlayışa kapalıdır. Beylikdüzü`nü küçük bir beldeden, İstanbul`un yaşam merkezlerinden, yeni ilçelerinden biri haline getirdik. Gururla, onurla, bu görevi icra ettiğimiz arkadaşlarımızın ittifakıyla, yarım kalan projelerimizi tamamlamak için buradayız."Bölge halkımızın yarınlarına bu varlıklarımıza halel getirecek dışarıdan ithal, farklı anlayış ve çabalarla bu kentin varlıklarını yağmalamaya gelenlerin olduğunu söyleyen Orakçı "Ama biz bu kenti,her caddesi, her binası, her sokağı ve her karışıyla evimiz addettik,kutsal gördük. Bu anlayışa prim vermemek için bu kutsal yolculuğa, bu güzel günde çıkmaya karar verdik. Bizi şimdiye kadar destekleyen ve desteklemeye devam eden herkese teşekkür ederim" diyerek, evraklarını AK Parti İlçe Başkanı Bülbüllü`ye teslim etti.