Ulu ,"Bizler inandık, siz de inanın "

Küçükçekmece Sinopspor'un yönetim kurulu üyesi  Mustafa Ulu ,"Bizler inandık, siz de inanın" diyerek Sinop  ve Küçükçekmece halkını tribünleri doldurmaya davet etti.

SPOR 4.10.2022 22:07:00
Ulu ,

TFF Bölgesel  Amatör Lig 11. Grubun lider takımı Küçükçekmece Sinopspor'un yönetim kurulu üyesi  Mustafa Ulu "Bizler inandık, siz de inanın" diyerek Sinop  ve Küçükçekmece halkını tribünleri doldurmaya davet etti.

Geçtiğimiz hafta sonu ligin ilk haftası Çerkezköy 1911 takımını 3-0 yenerek lige galibiyetle başlayan Küçükçekmece Sinop Spor liderliğe yükseldi. 

 

Maç sonu açıklamalarda bulunan Küçükçekmece Sinop Spor yönetim kurulu üyesi Mustafa Ulu , "Hak ettiğimiz yerdeyiz. Hedefimiz sezon sonu lider olmak. Yeni bir takım kurduk. Futbolcularımız bu takımın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyor. Her maçımız önemli ve rakiplerimize saygı gösteriyor ciddiye alıyoruz.

Önümüzdeki hafta Bahçelievler  deplasmanı çok zor bir deplasman olacak taraftarlarımızı yanımızda görmek, destek olmalarını istiyorum.. Allah'ın izni ile bu takımı 3.lig'e çıkaracağız. Her daim bizleri yalnız bırakmayan taraftarımız göz bebeğimiz. Bizler inandık, siz de inanın. Artık daha çok kenetlenme vakti. Tribünlerin tıklım tıklım dolmasını istiyoruz. Bu başarı hepimizin, daha çok bir bütün olmalı ve bu sevinci hep birlikte yaşamalıyız" şeklinde konuştu.

HABER/ Yılmaz AKTEPE 


Anahtar Kelimeler: "Bizler inandık inanın "