"Ufuk spor'a yakışır bir futbol takımı kuracağız”

Küçükçekmece Ufuk Spor Kulübü Başkanı Recep Müftüoğlu, yeni sezonda Küçükçekmece Ufuk spor a yakışır bir futbol takımı kuracaklarını söyledi.

SPOR 26.06.2023 18:17:00

 

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Müftüoğlu, "Ligi iyi bir yerde tamamlayacağımıza yürekten inanıyoruz" dedi.
Başkan Müftüoğlu,açıklamada ayrıca Bölgesel Amatör Lig'de isim hakkımızı almak için bir kaç kulüple görüşmeler gerçekleştirdiğimiz doğrudur.Ancak kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda  görüşmelerimiz olumsuz gerçekleşmiştir ifadelerine yer verirken geçtiğimiz sezon BAL Ligi’ne yükselen Küçükçekmece Ufukspor Kulübü Başkanı Recep Müftüoğlu,Teknik Direktör Murat Müftüoğlu ile yeni sezonda yola devam ettiğini açıkladı.
Küçükçekmece ilçesinin  köklü takımlarından olan ve son yıllarda büyük başarılara imza atarak Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Küçükçekmece Ufukspor'da Kulübü Başkanı Recep Müftüoğlu, transfer çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.2023-24 Futbol sezonu maçlarımızı oynamak için İBB Şenlikköy ,Küçükçekmece Metin Oktay ve Sefaköy Kartal statlarından birinde maçlarımızı oynamak isteğimizi federasyona bildirmek .
Gelecek sezon mütevazı bir takım yapmayı düşünüyorum.  Küçükçekmece Ufuk spor'u sıkıntıya sokmanında bir anlamı yoktur. Müftüoğlu, Yeni gelecek Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olan futbolcular ile sıfırdan bir takım kuracağız. Gitmek isteyen varsa da tabii ki gidebilir. BAL, Süper Amatör’den yetenekli futbolcular var. İdeal takım ile bu arkadaşlarımızı karıştıracağız. İçlerinden bir ya da birkaç futbolcunun kazanılması için uğraş vereceğiz.
HABER / Yılmaz AKTEPE