TYBB Ankara'` da

Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen Medya Çalıştayı ve Diyalog” seminerine katılmak üzere Ankara` 'ya gitti.

BEYLİKDÜZÜ 2.05.2016 22:17:55
TYBB Ankara

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen Sivil Toplum Programı kapsamında 2-3 Mayıs 2016 tarihinde Ankara'da düzenlenecek Medya Çalıştayı ve Diyalog Seminerlerine Yerel Basın Birliği Genel Başkanı ve Ankara TYBB AnkaraTemsilcisi Saadet Yörükçü Kefal, AB'ye katılım sürecinin verimli ve etkili olması için çalıştaya davet edildi.

 

Avrupa Birliği ve Türkiye ilişkilerinde önemli görevler üstlenen Medya, Sivil Toplum ve Kamu temsilcilerinin bir araya geleceği toplantı 2-3 Mayıs tarihinde Ankara Bilkent Otel'de düzenleniyor. Bu tür çalıştaylarda yerel basını temsil edeceklerini ifade eden TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün, çalışmalarının ve mesleki yaşama katkılarının devam edeceğinin altını çizdi. Karayün; “ Kurumsal ve mesleki deneyimlerimizi, mesleki sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi paylaşmak için buradayız. Amacımız Türkiye’de yerel basının hak ettiği değere sahip olmasıdır. Avrupa Birliği diyaloğlarında yerel basının öneminin göz ardı edilmemesi gerektiğini savunuyoruz. Yerel Basın Birliği 25 il temsilciliği ve 3 il şubesi ile kenetlenerek büyüyen bir ailedir. Türkiye’nin her ilinde mesleki çalıştay ve seminerlere katılımlarımız devam edecektir” dedi.

TYBB Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: TYBB Ankara’` da