TRAFİK BAŞKOMİSERİ AHMET KÖMBE "SÜRÜCÜLER KURALLARA MUTLAKA UYMALI"

Büyükçekmece Trafik Başkomiseri Ahmet Kömbe ilçe genelinde trafiğin düzenli işlemesi ve sorun yaşanmaması için zaman zaman kontrollerin yapıldığını söyledi.

BÜYÜKÇEKMECE 24.06.2015 18:32:08
TRAFİK BAŞKOMİSERİ AHMET KÖMBE

Denetim yapmalarındaki amacın vatandaşları cezalandırmak olmadığını, aksine onların yararına olduğunu söyleyen Kömbe sözlerine şöyle devam etti "Hepimiz biliyoruz ki çıkarılan trafik kuralları insanlarımızın can güvenliğinin en önemli unsurlarıdır. Bu nedenle vatandaşlarımızı ve araç sürücülerimizi trafik kurallarına uymaya davet ediyorum. Unutmayalım; trafik kuralları bizim menfaatimiz için konulmakta ve uygulanmaktadır"  

 

Trafik kazalarının en aza indirilmesi için ekip arkadaşlarıyla koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Kömbe sözlerini şöyle tamamladı :   "Kimsenin burnunun kanamasını istemiyoruz. Her sağlıklı insan bir engelli adayı olduğunu ve ileride keşke dememek için başta emniyet kemerini takmalı trafik kurallarına uymalı. Sürücülerimizi sabırlı ve hata yapan diğer sürücüye karşı dikkatli ve nazik olmaya davet ediyor, herkese kazasız sürüşler diliyorum."