Tarım Kredi Kooperatifi`nde İlk Hedef 500 Market

Koronavirüs döneminde piyasalarda yaşanan olumsuzluklara rağmen 2020 yılında 90 yeni mağaza açarak market sayısını 191`e çıkaran Tarım Kredi Kooperatif Market, yeni şubeler açmaya devam ediyor.

19.03.2021 23:43:42
Tarım Kredi Kooperatifi`nde İlk Hedef 500 Market

Koronavirüs döneminde piyasalarda yaşanan olumsuzluklara rağmen 2020 yılında 90 yeni mağaza açarak market sayısını 191'e çıkaran Tarım Kredi Kooperatif Market, yeni şubeler açmaya devam ediyor.

İlk şubesini 2017 yılında açan ve başlangıçta fiyat regülasyonu amacıyla büyük şehirlerde şubeleşen Tarım Kooperatif Marketler, tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayısını artırmaya hızlı bir şekilde devam ediyor. Kooperatif İstanbul'da Beylikdüzü, Silivri, Büyükçekmece ve Çatalca şubelerinden sonra Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesindeki şubesinin de faaliyete geçmesiyle birlikte büyümeye devam ediyor.

"Hedef 500 Market"

2020 yılında açtıkları yeni mağazalarla sektör ortalamasının çok üzerinde bir büyüme yakaladıklarını belirten Tarım Kredi Pazarlama ve Mağazacılık A.Ş. yetkilileri "Hedefimiz Market sayısını 500 e çıkarmak. Daha sonra bu sayıyı 1000 e çıkarmayı ve duruma göre daha da çok şube açmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın mağazalarımızdan yaptıkları alışverişten sonra mutlu ayrılması bizlerin de mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.