Sultanmurat, Gençliğe güveniyor

Yeni sezonda İstanbul 2.Amatör Lig'de mücadele edecek Küçükçekmece Sultanmuratspor, çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

SPOR 25.03.2023 10:32:00
Sultanmurat, Gençliğe güveniyor

 

Siyah-beyazılı ekibin Antrenörü Hüsamettin Özköşkoğlu, İkinci  Amatör Lig'de kalıcı olmayacaklarını, geçen sezon veda ettikleri 1.Amatör  yeniden yükseleceklerini söyledi.


Genç bir ekiple yola çıktıklarını kaydeden Özköşkoğlu, "Gençlere olan güvenim tam. Camianın da güvenmesini istiyorum. Geçtiğimiz sezon düştüğümüz 1. Amatör Lige yeniden yükseleceğiz. İkinci Amatör lig'de kalıcı olmayacağız.Bunu herkes görecek" ifadelerini kullandı.


Sultanmurat Spor Genel Kaptanı İbrahim Şakiroğlu da yaptığı açıklamasında "öncelikle yeni sezon tüm kulüplerimize hayırlı olsun, kardeş kulübümüz İFAspor kulüp Başkanı ve Ali Asker hocamıza futbolcu konusunda bizlere yardımcı oldukları için ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Her kulübün olduğu gibi bizimde hedeflerimizi var. İlk olarak 2’nci Amatör lig’de centilmenliği hedefliyoruz. Başarılı olursak şampiyonluğa oynayan bir takımla mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Bu konuda futbolcu ve teknik heyetimize sonsuz güveniyoruz” dedi.


Yeni futbol sezonunda dış transferde Siyah- beyazıları başarıya taşıyacak oyuncular şöyle, Barış, Erdem Gül, Mustafa, Eyüp, Hüseyin, Erdem Atakan, Seccad, Cafer, Kasım, Egemen ve Ebutez -İFAspor, Arda, Furkan -Zeytinburnu Zaferspor,Hasan Vardarspor, Mehmet -1453 İstanbul As Spor ve Berkcan-Şafak 76 spor kulüplerinde forma giyen16 oyuncuyu renklerine kattı.
Haber / Yılmaz AKTEPE
 


Anahtar Kelimeler: Sultanmurat Gençliğe güveniyor