RECEP EROL "15 TEMMUZ'DA HÜZNÜ YAŞARKEN DİRENİŞE İMZA ATMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ"

Büyükçekmece siyaset ve STK temsilcilerinin önde gelen isimlerinden SMMM Recep Erol 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı

BÜYÜKÇEKMECE 15.07.2022 10:31:00
RECEP EROL

Büyükçekmece siyaset ve STK temsilcilerinin önde gelen isimlerinden SMMM Recep Erol 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

EROL "15 TEMMUZ'DA DÜNYADA EŞİNE AZ RASTLANIR BİR DİRENİŞE İMZA ATMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ"

Erol, "Bugün hem derin bir kederi hem de büyük bir gururu aynı anda yüreğimizde hissediyoruz. Bir taraftan 251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin hüznünü tekrar yaşarken, diğer taraftan da dünyada eşine az rastlanır bir direnişe imza atmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Tarihimiz boyunca kazandığımız her zaferin gerisinde fedakârlık ve cesaret vardır...

Erol "Şüphesiz bedel ödemeden hiçbir başarı elde edilmez. Tarihimiz boyunca kazandığımız her zaferin gerisinde fedakârlık, azim, dirayet ve cesaret vardır. 15 Temmuz zaferimiz büyük bir fedakârlığın eseridir. Bu zafer, milletimizin direnişi yanında o gece tanklara, uçaklara meydan okuyan şehit ve gazilerimizin cesaretinin sonucudur. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun. Allah milletimize bir daha böyle günleri ve acıları yaşatmasın." dedi.