PTT BÜYÜKÇEKMECE YENİ BİNASINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

PTT Büyükçekmece Merkez Müdürlüğü yeni binasında hizmet vermeye başladı

BÜYÜKÇEKMECE 21.01.2023 22:11:00
PTT BÜYÜKÇEKMECE YENİ BİNASINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

PTT' nin tarihi, kimliği ve tecrübesi, insanımıza hizmet etmeyi kârlılığın önüne koymayı gerektiriyor" derken aslında kurumun iş kültürü hakkında önemli bir bilgiyi bizimle paylaşıyor. PTT, iş kültürünü değiştirirken, yapılan çalışmaların odağına müşteri memnuniyetini yerleştiriyor. PTT'nin eşine az rastlanan köklü geçmişi ve tecrübesiyle sektörel sorunları hızlıca tespit edebilme yeteneği en büyük gücü.  Ar-Ge temelli çalışmaları ve inovaktif yaklaşımları kurum içinde içselleştirmeyi başaran PTT, bu sayede problemlere özgün çözümler üretebiliyor. PTT, tüm bunların sayesinde kargo, lojistik ve e-ticaret gibi alanlarda hızla büyüme göstermiştir.

 


Büyükçekmece PTT Müdürü Bahattin Küçükpalamutçu ile yaptığımız görüşmede; PTT binasının yenilenmesi nedeni ile geçici olarak Kumburgaz’a taşındıklarını, 2022 Temmuz ayı itibari ile yeni bina ve yeni konsept ile hizmet vermeye başladıklarını belirtti.
Küçükpalamutçu ‘’Büyükçekmece’de bir merkez yedi şube ve bir acente olarak hizmet veriyoruz. Yeni merkezin yeri konsepti ve konforlu olması dikkat çekerken, yeni binanın ulaşım olarak çok kolay lokasyonda olması, tüm emekli maaşları, fatura tahsilatı, E-devlet ve KEP işlemleri yapılması, kargo ve posta kabulu olması da Büyükçekmece halkına büyük kolaylık sağlarken vatandaşın ve esnafın yüzünü güldürdü’’ dedi.