ORHAN NESİP KESEMEN İYİ PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU

Orhan Nesip Kesemen, 14 Mayıs' ta yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde, İYİ Partiden Iğdır milletvekili aday adayı oldu

YURTTAN 23.03.2023 11:21:00
ORHAN NESİP KESEMEN İYİ PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU

 

Bir çok kamu kurum ve kuruluşunda üst düzey bürokrat olarak görev yapan, Sağlık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği görevinden emekli olan Orhan Nesip Kesemen, 14 Mayıs'ta 28.Dönem Milletvekilliği seçimleri için İYİ Parti' den Iğdır milletvekili aday adaylık başvurusunu İYİ Parti Genel Merkezine yaptı.
                 

Kesemen aday adaylığı ile yaptığı açıklamada : “Ankara bürokrasisini yakinen bilen biriyim. Iğdır’la bağımı hiç koparmadım. Ankara’ya gelen her hemşerilerime bir şekilde faydalı olmaya gayret ettim.  Gerek İş-Kur Ankara İl Müdürü olarak, ( 8 yıl ) gerekse Sağlık Bakanlığında Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı , Genel Müdür vekilliği görevlerinde bulunduğumda, görev yaptığım kurumlarla birlikte, bir çok kurumda çevremi kullanarak Iğdır ve Iğdırlı Hemşerilerime hizmet ettim. Şu an emekli olmama rağmen halen hizmetlerime devam etmekteyim.  Siyasi gelişmeleri yakinen takip ediyorum. Bu süreçte Iğdır’a daha faydalı olacağımı düşündüğüm için İYİ Parti’den Iğdır Milletvekili aday adaylığı dilekçemi verdim. Hayırlı olsun. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur ve şehrimize, şehrimizin insanlarına faydalı hizmetler yaparız.” ifadelerini kullandı.

 

 


Anahtar Kelimeler: ORHAN NESİP KESEMEN  PARTİDEN ADAYI