ON YIL SONRA KÜTÜPHANEYE KAVUŞTULAR

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı ve İşadamı Ekrem İmamoğlu, eğitime verdiği desteğe bir yenisini daha ekledi.

ARŞİV 4.10.2013 01:23:00
ON YIL SONRA KÜTÜPHANEYE KAVUŞTULAR

Gürpınar İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin on yıldır eksik olan kütüphanesini yaptıran Ekrem İmamoğlu, "Ben gücüm yettiği sürece her zaman eğitime destek olmaya devam edeceğim" dedi.

 

Kütüphanenin açılış töreni öncesinde bir konuşma yapan Okul Müdürü Oktay Avcı, "Kütüphaneler sadece gençlerimizin ders çalışma yeri olmamalı, biz kütüphaneleri aynı zamanda gençlerimizin vakit geçirecekleri bir yer olarak düşünüyoruz. Ekrem İmamoğlu'na bize bu desteği sunduğu için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

HACIOĞLU: BİRÇOK HAYIRLI İŞE İMZA ATTI

 

Beylikdüzü'nde göreve geldiği 2,5 yıl boyunca Ekrem İmamoğlu'nun eğitim konusunda bir çok hizmetine şahit olduğunu belirten Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ise, "Ekrem İmamoğlu kaliteli, sağlam bir dosttur, hayırsever bir insandır. Beylikdüzü' nde eğitim konusunda birçok hayırlı işe imza atmıştır" diyerek teşekkür etti.

 

İMAMOĞLU: SÖZ SAHİBİ EĞİTİMCİLER OLMALI

 

Eğitimin çok önemli olduğunu, gücü yettiği sürece her zaman eğitime destek olmaya devam edeceğini ifade eden Ekrem İmamoğlu, "Mustafa Kemal Atatürk eğitimde kaybedilecek tek bir fert yoktur" demişti. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan hiçbir ferdimizi kaybetmeden eğitimi sürdürmemiz gerekiyor. Eğitimcilerin söz sahibi olduğu, eğitimcilerin eğitimi tasarladığı günleri yaşamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

 

HİÇBİR OKULUN FİZİKİ SIKINTISI KALMASIN

 

Eğitimin umutlu kılınması halinde gelecekten şüphe edilmeyeceğini işaret eden İmamoğlu, "Ben kütüphaneyi önemsiyorum. Biz adına bilgi yuvası diyoruz. Öğrencilerimiz de burada öyle demiş. Çok mutlu oldum. Eğitimciler fiziki sorunlarla ilgilenmek zorunda kalmamalı. Hiçbir okulun böyle bir sıkıntısı kalmasın istiyorum" diyerek kendisine bu fırsatı veren okul müdürüne teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürü ile açılış kurdelasını kesen İmamoğlu, daha sora kütüphaneyi gezerek öğrencilerden bilgi aldı. Ardından öğrencilerin hazırladığı duygu defterinde duygularını kaleme aldı. Açılış töreninde İmamoğlu'na plaket de takdim edildi.Okullarına kazandırılan kütüphaneden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren öğrenciler ise,  "Biz öğrenciler sırtımızı kitaplara dayayarak bu yola çıktık. Kitabın sayfalarını çevirerek bize destek olan küçük dünyamızı kitaplarla aydınlatan herkese teşekkür ederiz" mesajını verdi.