MYP Beylikdüzü 1.Olağan Kongresi Yapıldı

Milli Yol Partisi (MYP) Beylikdüzü İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi yapıldı.

BEYLİKDÜZÜ 10.04.2022 23:51:00
MYP Beylikdüzü 1.Olağan Kongresi Yapıldı

 

Milli Yol Partisi (MYP) Beylikdüzü İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi yapıldı.

 

14 Aralık 2021 tarihinde 191 kurucu üye ile birlikte kurulan ve Genel Başkanlığını Remzi Remzi Çayır’ ın yaptığı Milli Yol Partisi (MYP) Beylikdüzü İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi yapıldı.

Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede delegelerin tamamının oylarını alan mevcut Başkan Hamit Cilalı güven tazeledi.

 

MYP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Ekşi, İstanbul İl Başkanı Ahmet Taşkent, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece İlçe Başkanları ile Beylikdüzü kurucu ilçe Başkanı Hamit Cilalı ve delegelerin katıldığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

 

Kurucu başkan Hamit Cilalı’ nın hazırladığı tek liste ile gerçekleşen kongrede Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yunus Ekşi bir konuşma yaptı.

Yunus Ekşi, konuşmasında “Sizler bu kongreyi yaparak, toprağın altında kalmış bir tohumu yeşertecek yüreklere sahipsiniz.  Sizler rahmetli Muhsin Başkanın özlemini değil bu toplumun büyük bir kesiminin itiraf ettiği rahmetli Erbakan’ın da hayallerini gerçekleştirecek milletin bağrından çıkan güçlü bir kadrosunuz. Milletimize karşı sorumluluğumuzun farkındayız omuzlarımızdaki yükün büyüklüğünün de farkındayız. Biz milletimizin kalbine dokunduğumuzda cebine de dokunacağız. Biz milletimizin kalbine dokunduğumuzda bozulan aile ilişkilerine, eğitime, sağlığa milletimizi ilgilendiren temel bütün sorunlara dokunacağız. Milletin kredi kartları borçlarını sileceğiz. Kobilerin borçlarını sileceğiz. Milli Yol Partisi’ nin her alanda çok ciddi devrimleri olacak.” dedi.

MYP Beylikdüzü İlçe Başkanı Hamit Cilalı da yaptığı kısa konuşmada “ kongremize katıldığınız, bizleri yalnız bırakmadığınız ve destek olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim, ayaklarınıza sağlık.”  dedi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada mevcut başkan Hamit Cilalı delegelerin tamamının oyunu alarak MYP Beylikdüzü İlçe Başkanlık görevine yeniden seçilmiş oldu.

 

Başkan Hamit Cilalı oluşturduğu yönetim kurulunda şu isimlere yer verdi;

Başkan Hamit Cilalı

YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER

1) Celal Yüzük

2) Esin Erdoğan

3) Nilüfer Şentürk

4) Bahattin Karabulut

5) Erkan Karabulut

6) Sevil Suvar Ayar

7) Erhan Göktürk

8) H.Basri Akın

9) Orhan Koşar

10) Elif Kısacık

 

YEDEK ÜYELER

 

1) Bülent Demirpolat

2) Şebnem Kıvanç

3) H.Songül Bayramoğlu

4) Batuhan Kolcu

5) Adil Bice

6) Sertaç Dayı

7) Mert Tonga

8) Nail Yılmaz

9) Esra Nur Kurt

10) Muhammet Ali Karaca