“Memlekete Hizmet Meselesinde 30 Yaşındayım”

TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün ve bir grup gazeteci, annesinin vefatından dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ ü ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

BÜYÜKÇEKMECE 12.03.2022 18:28:00
“Memlekete Hizmet Meselesinde 30 Yaşındayım”

TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün ve bir grup gazeteci, annesinin vefatından dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ ü ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

 

TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün ile gazeteciler Murat Özyıldırım, Hakan Eser, Ercan Kutlu, Sabahattin Acar, Esma Bulut ve Oğuz Cevher; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ ü annesinin vefatı dolayısıyla ziyaret ederek başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

 

Gazetecilerle birlikte annesi Hacı Ayşe Akgün’ ün ruhuna Fatiha okuyan ve dua eden Başkan Akgün ziyaretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür etti.

Gazetecilerle bir süre sohbet eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün; Rusya’ nın Ukrayna’yı işgali sırasında çaresiz insanları öldürmelerini çok üzücü ve vahşice bulduğunu söyledi ve “Büyükçekmece Belediyesi’nin tüm Ukrayna’ nın yanında” diyerek konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

“Ukrayna İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz”

Başkan Akgün; Ukrayna’ dan kendilerine gelen yardım talebini karşılamak için tüm Belediye personelinin var gücüyle çalıştığını söyledi ve Büyükçekmece bölge sanayi ve iş insanlarıyla birlikte masum Ukrayna vatandaşlarına yardımcı olmaya yaralarına merhem olmaya çalıştıklarını ifade etti.

“Ukrayna’ nın Zaferle Ayrılacağına İnanmıyorum.”

Rusya’ nın Ukrayna’ dan zaferle ayrılacağına inanmadığını söyleyen Başkan Akgün “Ukrayna’ yı paramparça eden zihniyet bizim ülkemizi de 1918 den itibaren paramparça etmiş, işgal etmiştir.  Ama sonunda kimi İzmir’ de denize dökülmüş, boğulmuş, Sakarya Meydan Muharebesi' nde  ve Çanakkale' de hepsi boğulmuş, derslerini almışlardır.” dedi.

 

“Memlekete Hizmet Meselesinde 30 Yaşındayım”

Başkan Hasan Akgün, “İnsanın işini severek yapması çok önemli. Görevimi ilk günkü gibi aşk ile severek sürdürüyorum. Memlekete hizmet meselesinde 30 yaşındayım.  O kadar heyecanlıyım ki bunu size anlatamam. Batılıların geldiği noktanın % 50 sine ulaştığımızı gördükten sonra ölmek isterim. “

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Temeli Sağlam Atılmıştır”

Türkiye’nin içinde bulunduğu zor şartlara ve yaşanan sıkıntılara değinen Akgün “ Türkiye ekonomik anlamda bundan sonra hangi hükümet ve kim gelirse gelsin en az üç yıl çok büyük eziyet çekecektir. Türkiye Cumhuriyeti’ nin temeli sağlam atılmıştır. Ancak duvarlarını yıktılar ama temel duruyor, kolonlar kirişler duruyor. “ dedi.

 

"1390 Belediye İflas Etti"

 

Başkan Akgün Türkiye’ de Belediyelerin hizmet yapamaz hale geldiğini söyledi ve bu konuda ” Büyükşehir Belediyeleri dahil 1390 Belediye İflas etmiştir. Hiçbir Belediye 2022 ve 2023 yılında iş yapamaz.” ifadelerini kullandı.