Malatya Doğanşehir Fındık'ta MASKİ çalışmaları

Malatya Doğanşehir Fındık'ta MASKİ çalışmaları

EKONOMİ 29.12.2021 16:08:00
Malatya Doğanşehir Fındık

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelerde yatırımlarına devam ediyor. Doğanşehir İlçesi’ne bağlı Fındık Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon altyapısı için çalışmalara başlanacak.

MALATYA (İGFA)- MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Saffet Yağcı, Fındık Mahalle Muhtarı Diler Yıldırım ve MASKİ Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Fındık Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanı Ramazan Toy, Doğanşehir İlçesi’ne yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “2021 yılı içerisinde Doğanşehir İlçemize, gerek içme suyu gerekse de kanalizasyon konusunda sıkıntılı olan yerlere ciddi manada yatırımlar yaptık. Elmalı’da, Topraktepe’de, Gövdeli’de, Söğüt’te, Sürgü’de içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışması gerçekleştirdik. İlçe merkezinde imara yeni açılan bölgelerde altyapı çalışmaları yaptık.

Şuan itibariyle ilçemiz ve bağlı mahallerine 30 bin metre içme suyu hattı, 20 metre kanalizasyon hattı çalışması yaptık. 2022 yılı için programlarımızı yaptık. Fındık Mahallemizin altyapı çalışmalarıyla ilgili yapacaklarımızı ihale ettik. 10 bin metre içme suyu, 7 bin metre kanalizasyon hattı yapacağız” diye konuştu.

 


Haber Kaynak : İGF