Küçükçekmece Sinopspor Sezon Öncesi yemekte bir araya geldi

Küçükçekmece Sinopspor, 2023-2024 futbol sezonu öncesinde yönetimi kurulu, teknik ekibi ve futbolcular tanışma yemeğinde bir araya geldi.

2.08.2023 13:22:00
Küçükçekmece Sinopspor Sezon Öncesi yemekte bir araya geldi


TFF 3.Lig 1.Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Küçükçekmece Sinopspor’un yönetim kurulu , teknik ekibi, futbolcuları ve 57 taraftar grubu Küçükçekmece Revan Garden Restoran'da düzenlenen tanışma yemeğinde bir araya geldi
Küçükçekmece Sinopspor, 2023-2024 futbol sezonu öncesinde yönetimi kurulu , teknik ekibi ve futbolcular tanışma yemeğinde bir araya geldi.  TFF 3.Lig 1.Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Küçükçekmece Sinopspor’un  Kulübü yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları ve basın mensupları katıldı. Yemek öncesinde tüm futbolcularla birebir ilgilenen Başkan Rafet Orhan ve Küçükçekmece Sinopspor yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdi, şampiyonluk sözü verdi. Yaptığı transferlerle dikkatleri üstüne çeken Küçükçekmece Sinopspor , yeni sezon öncesinde kurduğu  kadro ile adından sıkça söz ettirdi.
Küçükçemece Sinopspor  Başkan Rafet Orhan , yönetim, futbolcular ve basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada yeni sezonda umutlu olduklarını belirtti. Başkan Rafet Orhan, “ Heyecan ve umut olmadan hiç birşey olmuyor. Bizler de bu akşam sezon öncesinde moral yemeğinde bir araya gelmek istedik. Şunu hatırlatmak isterim ki, huzurlu ve güvenli bir aile ortamı içinde başarı için her zamankinden daha fazla yardımlaşmaya, birbirimize destek olmaya ihtiyacımız var.
Başkan Rafet Orhan,Ümit ediyorum bu adımı hep birlikte atacağız ve daha da güçlenerek bu kulübü hak ettiği yere taşıyacağı inanoyorumki şampiyonluk bu Küçükçekmece Sinopspora çok yakışacak. Gurur duyacağımız bir takım oluştu. Yolun sonunun şampiyonluk olacağına inanıyoruz. Grubumuzun en kuvvetli takımı olarak anılıyoruz. Bu sene şampiyon olacağımıza bütün kalbimle inanıyorum. Emeği geçen yönetimimize, teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize hem teşekkür ediyor hem de başarılar diliyorum” dedi. Futbolcular, yemek sonrasında keyifli vakit geçirerek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
HABER / Yılmaz AKTEPE