Küçükçekmece Sinopspor Adım Adım Hedefe İlerliyor!

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden lider Küçükçekmece Sinopspor bu hafta kendi sahasında Tekirdağspor' u konuk etti.

SPOR 30.10.2022 22:16:00
Küçükçekmece Sinopspor Adım Adım Hedefe İlerliyor!

İBB Florya Şenlikköy Stadı' nda oynanan günün önemli maçını İzmir bölgesi hakemlerinden Ersan Şen, Tolga Okumuş, Mert Şahin ve Zekeriya Kölsün triosu yönetti.

Ligin 5.Haftası Küçükçekmece Sinopspor, Tekirdağspor’u Atalay'ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Ligde 5’de 5 yapan Sarı lacivertliler üç puan farkla liderliğini sürdürerek taraftarına galibiyet sevinci yaşattı

Zengin kadrosu bulunan ev sahibi Küçükçekmece Sinopspor ligin 5.nci hafta maçında  rakibi Tekirdağspor karşılaşmanın 9.Dakikasında Atalay’ın ayağından bulduğu muhteşem golle 1­-0  beşinci maçı kazanarak üç puanın sahibi oldu ve namağlup olarak liderliğini sürdürdü.

Küçükçekmece Sinopspor kulüp Başkanı Rafet Orhan, Sarı lacivertli takımın ligde üst üste seri galibiyetler alarak liderliğini devam ettirmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Orhan, “Kulüp yönetimimizi, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah yolun sonu şampiyonluk. İnşallah sezon sonunda Küçükçekmece Sinopspor’u Bölgesel amatör lig de 3. Lige çıkarız” dedi.

Teknik Patron Murat Şenvardar ve talebeleri ise şampiyonluk yolunda dev bir engeli daha geride bırakmanın coşkusunu yaşarken, desteklerinden dolayı Küçükçekmece Sinopspor kulüp Başkanı Rafet Orhan ve ekibine teşekkür etti.

STAD : İBB Florya Şenlikköy

HAKEMLER : Ersan Şen, Tolga Okumuş, Mert Şahin ve Zekeriya Kölsün

KÜÇÜKÇEKMECE SİNOPSPOR: Sezai, Erman, Ramazan, Semih, Oğuz, Gökhan, Umut, Müslüm, Atalay, Abdulkadir, Furkan

TEKNİK DİREKTÖR : Murat Şenvardar

TEKİRDAĞSPOR: Erhan, Hüseyin, Onan, Eren, Hüseyin, Akça, Aygün, Burak, Mustafa, Birol, Berkay

TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Daşdan

GOL : 9.Dakika Atalay (Küçükçekmece Sinopspor)

HABER / Yılmaz AKTEPE