KÜÇÜKÇEKMECE SİNOP SPOR TRANSFERLERİNİ TANITTI

Küçükçekmece Sinop Spor devre arasında kadrosuna kattığı 5 yeni transferi kamuoyu ile paylaştı.

SPOR 2.02.2022 21:51:00
KÜÇÜKÇEKMECE SİNOP SPOR TRANSFERLERİNİ TANITTI

 


Devre arası transferleri ile takımın gücüne güç katan Küçükçekmece Sinop Spor devre arasında kadrosuna kattığı 5 yeni transferi kamuoyu ile paylaştı.


Kulüp Başkanı Rafet Orhan, Başkan Yardımcısı Turgay Öztürk, Avrupa MÜSİAD Başkanı Bahattin Yılmaz Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan, Genel Kaptan Mehmet Sunay, Kulüp Müdürü Özgür Karakurt da hazır bulundu.


Toplantıda konuşan Başkan Rafet Orhan yeni transferlerle  güçlerine güç kattıklarını ve şampiyon olup 3. Lige çıkacaklarına yürekten inandıklarını kaydetti.
Törende Orta Saha transferi Veysel Kılıç Forvet transferi Saruhan Sarı, Kenar oyuncu transferi Gürkan Furtun, Kenar Oyuncu transferi  İsmail Can Taşkıran ve kaleci transferimiz Tayfun Ağır formaları ile kendilerini tanıtarak şampiyonluk yolunda takıma katkı vermek istediklerini ve Küçükçekmece Sinop Spor'da olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
Toplantı sonunda SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk Başkan Rafet Orhan için pasta keserek doğum günü sürprizi yaparken Başkan Rafet Orhan'ın doğum günü bir kez daha kutlandı.
HABER/ Yılmaz AKTEPE