"Karanlıkları Aydınlığa Çıkarmak İçin Geliyoruz"

Beylikdüzü Belediyesi eski Başkanı Yük.Müh.Vehbi Orakçı ve Belediye Başkan adayı M.Necati Işık kahvaltılı programda basın mensuplarıyla bir araya geldi

BEYLİKDÜZÜ 28.03.2019 16:06:38

Milliyetçi Hareket Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı A.Ali Aydın ve çok sayıda gazetecinin katıldığı programda 31 Mart'ta yapılacak seçimin önemine değinen konuşmalar yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı A.Ali Aydın 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaparak, "Bu seçim hem bölgemiz hem de bütün Türkiye için çok önemli. Bu seçim klasik bir arenada yapılan bir seçim değil. Bundan dolayı bu seçimler beka seçimidir. Bu seçim Türkiye'nin geleceğini ve kaderini belirleyecektir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık, yapmış olduğu konuşmada Beylikdüzü Belediyesi'nde çalışan personelin mutlu olmadığını söyledi ve  "Biz göreve geldiğimiz takdirde bu kardeşlerimizin hepsi sosyal haklarına kavuşacak. İşini düzgün yapan hiçbir kardeşimizin asla kuşkusu olmasın, hiç bir kardeşimizin ekmeği ile oynamayız" dedi.   

Vehbi Orakçı'nın sözü Necati Işık'ın sözüdür

Dört gün sonra yapılacak seçimin Beylikdüzü'nün geleceği ile ilgili çok önemli olduğunu ve bir kader seçimi olarak gördüklerini belirten AK Parti Adayı Mustafa Necati Işık, "Burada her iki adayı en iyi değerlendirecek olan kişiler sizlersiniz. Beylikdüzü'ndeki eserlerin çok büyük bir kısmı sayın Vehbi Orakçı Başkanlığı döneminde yapılmış. Vehbi Orakçı'nın sözü Mustafa Necati Işık'ın sözüdür" dedi.

"Mevcut yerel yönetim göreve geldiğinden bu yana ilçede elle tutulur bir şey yapılmamış" diyen Işık, "O günden bugüne kadar  Beylikdüzü'nde çok ciddi bir nüfus artışı olmuş. Devam eden inşaatları düşündüğünüzde nüfus daha da artacak. Bundan dolayı bizim çok büyük projelerimiz var. Bu projeleri bakanlıklarımızla koordineli bir şekilde hazırladık. 31 Mart seçimlerinden görevi devraldığımız zaman  bu projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye Personeli Mutlu Olmak İçin 31 Mart akşamını bekliyor

Mustafa Necati Işık;  konuşmasında "diğer parti adayı hakkında bugüne kadar kişisel hiçbir şey söylemedim ve bundan sonra da söylemeyeceğim .Söylesem altından kalkamazlar. Biz önümüze bakacağız. Beylikdüzü'ne değer katacağız. Burayı daha huzurlu ve daha mutlu bir şehir haline getireceğiz. Şu anda belediye çalışan personel bile mutlu değil. Hepsi 31 Mart akşamını bekliyor. Göreve geldiğimiz takdirde hepsi sosyal haklarına kavuşacak. İşini düzgün yapan hiçbir kardeşimizin ekmeği ile oynamayız. Ayrıca yapacağımız yatırımlarla 5 bin kişiyi de istihdam edeceğiz. Beylikdüzü için pazar akşamı itibariyle hizmet, yatırım, heyecan ve umut vakti Karanlıkları aydınlığa çıkarmak için geliyoruz. Fikri hür vicdani hür herkesin başımızın üzerinde yeri var. Pazartesi günü sizleri belediyeye bekliyorum" dedi.

 

Vehbi Orakçı "Yaşam Vadisi'ni biz yaptık"

Beylikdüzü Belediyesi eski Başkanı Yük.Müh.Vehbi Orakçı bir sunum yaptı ve Beylikdüzü'ne yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

Orakçı şunları söyledi "AK Parti olarak bizim bakış açımızın merkezinde insana hizmet var. Beylikdüzü'nde çok zor şartlarda görev yaptık. Bütçemizi tasarrufla geliştirdik ve büyüttük. Çok ciddi bir büyüme sağladık. Bizim derdimiz bütçemizi büyütüp hizmet etmekti. 5 yılın sonunda sıfır borçla belediyeyi bıraktık" şeklinde konuştu. Kim tarafından yapıldığı tartışılan Beylikdüzü Yaşam Vadisi'ni kendisinin yaptığını dile hetiren Orakçı, "Bunun bütün belgeleri ortada. Yaşam vadisinin isim babası da projesi de bize aittir. Sadece yaşam vadisi değil, spor merkezleri, kültür merkezleri, ibadethaner ve parklar yaptık. Beylikdüzü'nün bir eğitim üssü haline getirdik"