İMAMOĞLU`NUN İLK ZİYARETİ OTİZMLİ ÇOCUKLARA OLDU

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye başkanı seçilmesinin ardından ilk ziyaretini eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Beylikdüzü`nde faaliyet gösteren Yaşam Otizm Spor ve Eğitim Merkezi`ne gerçekleştirdi.

ARŞİV 3.04.2014 14:41:48
İMAMOĞLU`NUN İLK ZİYARETİ OTİZMLİ ÇOCUKLARA OLDU

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, toplumun otizmin farkındalığı konusunda bilinçlendirilmesinin önemine vurgu yapıldı.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç ve CHP Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, Yaşam Otizm Spor ve Eğitim Merkezi yetkilileri Nurşen Hançer ve Yaşar Gürdamar ile sohbet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, merkezin Beylikdüzü`nde farkındalık yaratma konusunda önemli adımlar attığını ifade etti. Kurumu daha önce de birçok kez ziyarette bulunduğunu ve otizm farkındalığı konusunda oldukça bilgi edindiğini kaydeden Belediye Başkanı İmamoğlu, "Otizmi Beylikdüzü`nde siz bize öğrettiniz. Yaşadığımız ilçemizde neler yapılabileceğimizi, şehre nasıl entegre edilebileceğini birlikte üreteceğiz" şeklinde konuştu.