Hatice Akgün`den öğrencilere gitar hediyesi

i Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün eşi Hatice Akgün, Zübeyde Hanım Doğuş İlköğretim Okulu`nda eğitim gören 20 öğrenciye gitar armağan etti.

BÜYÜKÇEKMECE 1.04.2016 13:37:59
Hatice Akgün`den öğrencilere gitar hediyesi

Hatice Akgün, Büyükçekmece, Ahmediye Zübeyde Hanım Doğuş İlköğretim Okulu öğrencilerinin gitar isteğine kayıtsız kalmayarak, almış olduğu gitarları da bizzat kendisi teslim etti.

"TEOG sınavlarında başarılar diliyorum"

Zaman zaman öğrencilerle birlikte gitar da çalan Hatice Akgün, derslerini aksatmamaları konusunda öğrencileri uyararak, "TEOG sınavları öncesinde sizleri zorlu bir çalışma dönemi bekliyor. Hepinize sınavlarda başarılar diliyorum. Okul saatleri ve ders çalıştığınız zamanlar dışında kalan boş vakitlerinizi en iyi şekilde değerlendirin. Bunun yolu ise kitap okumak, kültür ve sanat aktiviteleri ile ilgilenmek, spor yapmaktır. Bu yolla kişisel gelişiminize de önemli katkılar sağlayabilirisiniz" ifadesini kullandı.

Gitarlar için teşekkür eden Zübeyde Hanım Doğuş İlköğretim Okulu Öğrencileri, müzik eğitimlerine ağırlık vereceklerini belirttiler. Hatice Akgün`ün hediye ettiği gitarlar karşısında mutluluklarını gizleyemeyen öğrenciler, kendisine mini bir konser verdi.