Hatice Akgün`den anlamlı destek

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün eşi Hatice Akgün öncülüğünde bir araya gelen gönüllü bayanlar,ihtiyaç sahiplerine ulaşarak sorunlarına çare buluyor

BÜYÜKÇEKMECE 18.02.2016 13:12:44
Hatice Akgün`den anlamlı destek

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün eşi Hatice Akgün öncülüğünde bir araya gelen gönüllü bayanlar,  ihtiyaç sahiplerine ulaşarak sorunlarına çare buluyor.

Hatice Akgün öncülüğünde bir araya gelen Büyükçekmece’nin gönüllü kadınları, Karaağaç ve Eskice köylerindeki aileleri evlerinde ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

“Yardım etmek beni çok mutlu ediyor”

Karaağaç köyünde ikamet eden ve ev hanımı olan bir vatandaşa iş bulma imkanı da sağlayan Hatice Akgün, “İnsanlara yardım etmek, onların sorunları ile ilgilenmek beni çok mutlu ediyor. Allah herkese sağlıklı, mutlu ve sıcak bir yuva nasip etsin. Bundan sonrada gönüllü dostlarımızla birlikte gerçek ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza yardım etmeye devam etmeye, sıkıntılarını gidermeye devam edeceğiz” dedi.

İhtiyaç sahibi ailelere yapılan erzak yardımı karşısında sevinç gözyaşlarına boğulan vatandaşlar, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eşi Hatice Akgün ve gönüllü Büyükçekmeceli bayanlara desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.


Anahtar Kelimeler: hatice_akgunden_anlamli_destek