Gürpınarspor İstanbul Amatör 1.Küme Şampiyonu Oldu

İstanbul Amatör 1.Küme 1.Grup’ ta Gürpınarspor rakibi Güzelcespor’ u 3-0 mağlup ederek bitime bir hafta kala şampiyon oldu.

SPOR 30.01.2023 01:11:00
Gürpınarspor İstanbul Amatör 1.Küme Şampiyonu Oldu

İstanbul Amatör 1.Küme 1.Grup’ ta yer alan Gürpınarspor rakibi Güzelcespor’ u 3-0 mağlup ederek bitime bir hafta kala şampiyon oldu.

Yeşil beyazlı takımın oyuncular Gürpınar Stadı' nın tamamını dolduran taraftarların desteği ve tezahüratları karşısında maçın başından sonuna kadar başarılı bir oyun sergiledi. 

 

Gürpınarspor 22. dakikada Burak Ender Reis’in attığı golle ilk yarının sonunda soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda da oyunda üstünlük sağlayan ev sahibi ekip 66. dakikada Burak Ender Reis’in attığı ikinci golle durumu 2-0 yaptı.

 

Rakibi Güzelcespor karşısında baskılı ve  üstün oynayan ev sahibi Gürpınarspor 74.dakikada bir penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Furkan Kaya takımını 3-0 galibiyete götüren golü attı.

Hakemin maçı bitiren son düdük sesinin ardından Yeşil Beyazlı Gürpınarspor ekibi maçların bitimine bir hafta kala şampiyonluğu ilan etmiş oldu.

 

 

Gürpınarspor Kulüp Başkanı Emin Cesaret, takımın başarılı çalıştırıcısı Murat Akbal ve formalarının hakkını veren oyuncular, kendilerini destekleyen ve yalnız bırakmayan taraftarlarla birlikte Beylikdüzü caddelerinde konvoylar halinde tur atarak Şampiyon olmanın tadını çıkardı.